728 x 90

Ce inseamna cand visezi nunta

Ce inseamna cand visezi nunta

Specialistii spun deseori ca, atunci cand visezi o nunta, mai ales daca tu esti mireasa, subconstientul tau exprima atitudinea pe care o ai fata de o anumita persoana sau situatie deosebita. In general, visele despre nunti apar in perioade de stres, cu griji si incercari dificile. Nunta este un angajament si o obligatie, cee ace

Specialistii spun deseori ca, atunci cand visezi o nunta, mai ales daca tu esti mireasa, subconstientul tau exprima atitudinea pe care o ai fata de o anumita persoana sau situatie deosebita. In general, visele despre nunti apar in perioade de stres, cu griji si incercari dificile. Nunta este un angajament si o obligatie, cee ace inseamna ca in realitate te confrunti cu o serie de obligatii pe care trebuie sa ti le asumi, indiferent ce se va intampla in viitor. Poate fi vorba de noi responsabilitati la serviciu sau despre proiecte personale pe care le vei pune greu pe roate, daca nu ai toate resursele necesare.

In credinta populara, daca visezi o mireasa sau o nunta are semnificatii negative. In vremuri indepartate, oamenii chiar se temeau ca cineva apropiat isi va pierde viata daca viseaza o nunta. Insa aceste vise pot avea numeroase alte interpretari si tocmai de aceea noi iti aratam cateva dintre ele.

Ce inseamna cand visezi nunta – Cateva semnificatii

Nunta inseamna uniune, iar cand visezi o nunta sau o cerere in casatorie aceasta poate exprima si o dorinta puternica de a fi mai aproape de cineva drag si de a imparti cu el viata de zi cu zi.

Este posibil ca relatia de cuplu sa nu mai fie la fel de fericita ca inainte si sa iti fie teama ca sotul sau iubitul tau se indeparteaza de tine. Cand visezi ca te afli cu el in fata altarului, iti doresti de fapt sa reaprindeti pasiunea si sa va iubiti ca la inceput.

Nunta este un angajament. Cand visezi o nunta, mai ales daca tu esti mireasa, subconstientul tau exprima atitudinea pe care o ai fata de o anumita persoana sau situatie deosebita. In general, visele despre nunti apar in perioade de stres, cu griji si incercari dificile. Nunta este un angajament si o obligatie, cee ace inseamna ca in realitate te confrunti cu o serie de obligatii pe care trebuie sa ti le asumi, indiferent ce se va intampla in viitor. Poate fi vorba de noi responsabilitati la serviciu sau despre proiecte personale pe care le vei pune greu pe roate, daca nu ai toate resursele necesare.

O lupta cu tine insati – Nunta din vis mai poate sa insemne si faptul ca, in realitate, nu te poti impaca bine cu tine …
Sursa : www.e-mariage.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos