728 x 90

6 aspecte de evitat pentru a trai fara datorii. Sfaturi de la profesionisti!

6 aspecte de evitat pentru a trai fara datorii. Sfaturi de la profesionisti!

KRUK Romania explica faptul ca a trai fara datorii este un obiectiv comun, dar nu este usor de atins mai ales pentru cei care traiesc doar din salariu. De fapt, efortul unei persoane de a se indeparta de datorii, o poate determina pe aceasta sa greseasca si sa faca mai dificila indeplinirea obiectivelor. Asadar, persoanele

KRUK Romania explica faptul ca a trai fara datorii este un obiectiv comun, dar nu este usor de atins mai ales pentru cei care traiesc doar din salariu. De fapt, efortul unei persoane de a se indeparta de datorii, o poate determina pe aceasta sa greseasca si sa faca mai dificila indeplinirea obiectivelor. Asadar, persoanele care vor sa scape de datorii sau sa traiasca fara ele trebuie sa evite sa cada in aceste capcane comune.

KRUK Romania recomanda economiile facute rezonabil

In timp ce nimeni nu vrea sa fie sufocat de datorii, plata banilor pe care o persoana ii datoreaza in detrimentul punerii banilor intr-un cont de economii sau pensionare nu este o strategie eficienta pe termen lung, spun specialistii de la KRUK Romania.

Chiar daca foarte multi specialisti din lumea financiara militeaza impotriva acestui lucru si  recomanda sa fie pus totul in contul datoriei, exista alte puncta de vedere care ar trebui luate in considerare. Daca este nevoie de mult timp pentru a achita datoria, specialistii subliniaza ca se pierd dobanzile compuse si avantajele majore ale unui cont de pensii.

Si, daca aceste lucruri nu sunt importante, un cont de economii poate ajuta o persoana sa se fereasca de datorii. Fiecare om are nevoie de economii pentru a plati toate acele cheltuieli neasteptate in momentul in care apar, pentru a evita o situatie de criza, asa ca economiile trebuie sa fie facute responsabil.

Multi specialisti in domeniul financiar, foarte cunoscuti in intreaga lume, subliniaza, de asemenea, importanta existentei unui fond de urgenta bine aprovizionat de unde se poate deduce simplu ca nu doar in Romania este recomandat ca fiecare persoana sa faca economii. Indiferent daca datoriile sunt complet eliminate sau nu, fondul de urgenta trebuie sa existe.

Majoritatea expertilor recomanda, de asemenea, configurarea transferurilor automate, astfel incat sa fie verificate inainte si transferul automat al anumitor sume in contul de economii pentru a construi un fond de urgenta. Expertii sugereaza, de asemenea, ca o persoana ar trebui sa puna banii deoparte intr-un cont bancar diferit de economii pentru a permite cresterea treptata a soldului acestuia in fiecare luna.

Renuntarea la investitii poate fi o greseala

O persoana cu multe datorii, probabil ca nu se gandeste la investitii. Cu toate acestea, prea multi oameni se concentreaza pe a nu se angaja in datorii sau pe plata datoriilor si uita de construirea efectiva a vietii lor.

Cand obiectivul principal de a trai fara datorii este ambitios si legat de o viziune a libertatii, poate determina ca o persoana sa uite complet ca ar trebui sa isi construiasca viata pe termen lung si ca sunt necesare investitiile in acest sens, fie ca este vorba despre investitii in studii sau in cariera..

Toate aceste lucruri sunt foarte importante si pot influenta viata unei persoane, nu neaparat in bine. Ambitia de a trai fara datorii este ceea ce determina pe oricine sa cheltuiasca mai putin, sa faca economii, sa isi respecte promisiunile si obligatiile de plata.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos