Cele mai bune seriale de văzut în 2020

Cele mai bune seriale de văzut în 2020

Trăim vremuri în care putem să vedem ce seriale ne dorim, când dorim și de oriunde dorim. E greu să alegi un serial pe care să-l începi dintr-o ofertă atât de bogată, dar noi am realizat o selecție cu cele mai bune seriale de văzut în 2020. Am ales atât titluri celebre, pe care poate

Trăim vremuri în care putem să vedem ce seriale ne dorim, când dorim și de oriunde dorim. E greu să alegi un serial pe care să-l începi dintr-o ofertă atât de bogată, dar noi am realizat o selecție cu cele mai bune seriale de văzut în 2020.

Am ales atât titluri celebre, pe care poate dorești să le revezi, dar și producții care au stârnit discuții aprinse și care merită să primească o șansă din partea ta.

Lista noastră cu cele mai bune seriale de văzut în 2020 este următoarea:

1. La Casa de Papel – Este serialul cu care Netflix a dat lovitura, încă de la apariția primei părți pe platformă. În total sunt 4 părți și toate s-au bucurat de un mare succes, iar acum fanii așteaptă cu nerăbdare sezonul 5 din Casa de Papel. Echipa coordonată perfect de El Profesor îi ține cu sufletul la gură pe fani de fiecare dată,  iar acest serial are și o intrigă foarte bună. La Casa de Papel este unul dintre cele mai discutate seriale din ultima perioadă și rămâne la modă și în 2020. Nume celebre și-au alăturat imaginea acestui  serial, superstarul brazilian Neymar a apărut într-un episod, iar melodia Bella Ciao a ajuns un hit internațional după apariția în La Casa de Papel.

2. Watchmen – Producția disponibilă pe HBO este unul dintre cele mai bune seriale din acest an. Drept dovada, serialul cu super-eroi a primit nu mai puțin de 26 de nominalizări la Premiile Emmy 2020. De altfel, Watchmen este favorit de departe să câștige Premiul Emmy pentru cea mai bun miniserie, potrivit cotelor publicate de Unibet. Acțiunea dini acest serial are loc într-o realitate alternativă, în care supereroii sunt văzuți drept răufăcători. Unii dintre ei plănuiesc astfel să se adune pentru a începe o revoluție. Serialaul este plin de umor negru, muzică bună și acțiune, în care  linia dintre bine și rău este extrem de subțire.

3. Black Mirror – Acest serial  este foarte interesant de văzut chiar și în 2020. El prezintă posibile scenarii de viitor, distopice, în care tehnologiile moderne se întorc ca un bumerang împotriva omenirii. Fiecare episod are o poveste diferită, fără legătură cu precedentul. Black Mirror are deja 5 sezoane disponibile pe Netflix, ultimul este foarte lăudat, și, dacă reușești să treci de primele episoade, cu siguranță te va captiva și vei savura acest serial. Este un serial care iți dă de gândit și merită încercat.

4. The Handmaid’s Tale – Cunoscut și sub numele de Povestea Slujitoarei, acest serial are la bază cartea cu același nume scrisă de canadianca Margaret Atwood în 1985. Și acest serial este plasat într-un viitor distopic, în care ne este prezentată povestea unei femei care este forțată să traiascaa în concubinaj sub o teocrație dictatorială. Din distribuție fac parte Elisabeth Moss, Joseph Fiennes și Yvonne Strahovski. Primele trei sezoane au fost deja publicate, iar anul următor este așteptat și al patrulea. Totodată, acest serial este unul dintre cele mai premiate din istoria recentă.

5. Dark – Este un serial german plin de mister, în care acțiunea pornește de la o dispariție dintr-un mic oraș ficțional pe nume Winden, care a dat naștere la apariția unor evenimente supranaturale. Serialul este foarte controversat, dar e ușor de urmărit și are o mulțime de fani în întreaga lume. Sunt deja disponibile 3 sezoane, iar ultimul a apărut în această vară pe Netflix.  Acest serial are și momente în care iți amintește de filmele de groază, dar per total rămâne o alegere inspirată.  Din distribuție fac parte Justyna Musch, Jantje Friesse, Quirin Berg, Max Wiedemann și Baran bo Odar.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos