Un aparat de inghetata se va dovedi cea mai buna alegere a unei familii in care inghetata este desertul preferat al adultilor, dar si al copiilor. Inghetata este unul din cele mai apreciate deserturi pe timp de vara si nu numai, iar primele aparate de inghetata au fost inventate in anul 1840. Astazi, aparatele de
Un aparat de inghetata se va dovedi cea mai buna alegere a unei familii in care inghetata este desertul preferat al adultilor, dar si al copiilor. Inghetata este unul din cele mai apreciate deserturi pe timp de vara si nu numai, iar primele aparate de inghetata au fost inventate in anul 1840.
Astazi, aparatele de inghetata sunt cu siguranta mult mai performante si ii ajuta pe pofticiosi sa isi prepare singuri serbetul, inghetata sau iaurtul inghetat. Modul de preparare este simplu: ingredientele se aseaza in cuva din interiorul aparatului, iar niste palete le vor amesteca. Agentul frigorific va mentine compozitia rece iar, pe masura ce intra in contact cu aerul, devine cremoasa.
Principiul de functionare al unui aparat de inghetata modern
Alegerea unui aparat de inghetata depinde foarte mult si de principiul de functionare. Exista modele traditionale, cu compresor, dar si modele cu racire pasiva si portabile. Cel mai rapid si mai eficient astfel de aparat este modelul cu compresor integrat care raceste cuva dinainte de a fi adaugate ingredientele. Compozitia va fi mult mai fina decat compozitia inghetatei din comert, iar utilizatorii stiu exact ce ingredinte adauga.
Portabilitatea aparatului de inghetata
Aparatul de inghetata portabil este indicat persoanelor care calatoresc mult. In cazul in care portabilitatea nu este o necesitate, cumparatorii pot investi intr-un aparat profesional. In cele mai multe cazuri, aparatele de facut inghetata au dimensiuni destul de reduse si un gabarit mic.
Capacitatea de preparare al aparatului de inghetata
Cumparatorii trebuie sa tina cont si de volumul intern al vasului in care va fi preparata inghetata, dar si de numarul de portii necesare. Un aparat de inghetata cu o capacitate de 1.5 litri va furniza 800 de grame de inghetata, suficient pentru patru persoane. Clientii trebuie sa tina cont de numarul invitatilor si ai membrilor familiei, precum si de cat de mari doresc sa fie portiile.
Cele mai citite articole
Accesoriile unui aparat de inghetata
Accesoriile aparatului de inghetata trebuie sa includa linguri, cupe, boluri, containere, carti cu retete, canistre de rezerva. O canistra in plus le va permite utilizatorilor sa se bucure mai repede de desertul preferat, fara a mai fi nevoie sa astepte 24 de ore ca recipientul sa se raceasca deoarece pot scoate de la congelator canistra de rezerva.
Aceste accesorii ale aparatului de facut inghetata sunt necesare pentru ca procesul de fabricare al inghetate sa fie optimizat si sa se desfasoare intr-un mod mult mai facil.
Materialele din care este realizat aparatul de facut inghetata
Aparatul de inghetata trebuie sa fie realizat din materiale de buna calitate, din plastic cat mai rezistent, parti metalice care nu ruginesc, nu se crapa si nu se rup. De asemena, paletele trebuie sa fie din metal.
Mentenanta aparatului de inghetata trebuie sa fie cat mai simpla. componentele aparatului trebuie sa poata sa se spele atat manual, cat si in masina de spalat. Modelele cu bolul sau canista detasabile sunt recomandate.
Masina de facut inghetata recomandata de Conti Grup
Reprezentantii Conti Grup recomanda masina de facut inghetata ideala pentru a prepara varietatile de inghetata proaspete, precum si serbeturi, care este realizata din otel inoxidabil si plastic, are o capacitate de 1.4 litri si o temperatura de congelare de -35 de grade Celsius. Cu un timp de productie de pana la 60 de minute si o putere de 150 W, aparatul de facut inghetata include si accesorii: cupa de masurare si lingurita de inghetata.
Leave a Comment
Your email address will not be published. Required fields are marked with *