728 x 90

Răsfață-l pe cel mai bun prieten cu un nou look

Răsfață-l pe cel mai bun prieten cu un nou look

Poate pentru noi este destul de ușor să ne asortăm piesele vestimentare cu diverse accesorii care să ne pună în evidență, dar când vine vorba de îngrijirea prietenului patruped, clar se cere mâna unui specialist. Un salon de înfrumusețare canină poate să îți ajute cel mai bun prieten să facă o impresie la fel de

Poate pentru noi este destul de ușor să ne asortăm piesele vestimentare cu diverse accesorii care să ne pună în evidență, dar când vine vorba de îngrijirea prietenului patruped, clar se cere mâna unui specialist.

Un salon de înfrumusețare canină poate să îți ajute cel mai bun prieten să facă o impresie la fel de plăcută în momentul în care te va însoți la obișnuitele plimbări prin oraș, ferindu-l totodată și de anumite boli care pot apărea în cazul câinilor tunși incorect sau prea rar.

Stăpân chic, câine la fel

La fel că și stăpânii săi, un câine are nevoie de îngrijire constantă, blana sa jucând un rol important în integrarea patrupediului în mediul natural, după cum ne spun specialiștii unui salon canin din Timișoara.

O blană bine îngrijită și tunsă atunci când trebuie îl va menține în formă pe câinele tău, permițându-i să afișeze o alură de invidiat, dar și să evite apariția unor boli de piele nedorite.

Tipuri distincte de blană

La câini, rasele au două tipuri de blană, dublă sau simplă, fiecare dintre acestea având nevoie de un anumit tip de îngrijire.

În zonele urbane, existența caselor cu curte sau întreținerea unui animal de companie, cum ar fi un câine, în apartamente ridică destule probleme, după cum ne spun reprezentanții unui salon canin din Timișoara.

  • Prima vizită a câinelui la cosmetician canin ar trebui făcută în jurul vârstei de 4 luni. Este cel mai bun moment de a-l obișnui pe prietenul vostru necuvantator cu zgomotul scos de o mașină de tuns sau cu o șamponare, dar și un punct de plecare in stabilirea unui program de cosmetizare și îngrijire a animalului.

Fiecare rasă prezintă particularități în întreținerea blănii, în funcție de tipul acesteiea. Spre exemplu, tunsorile regulate, la un interval de 2-3 luni, se recomandă pentru rasele cu blană simplă, în vreme ce la cele cu blană dublă, cosmetizarea stă mai mult în perierea și degajarea firelor de păr mort.

În caz contrar, aceste animale, de obicei de talie mare, riscă să dezvolte dermatite sau alte afecțiuni ale pielii, unele chiar fatale.

Învață de la specialiști

Cei mai mulți proprietari de câini care ajung să viziteze Chic Dog, salonul canin din Timișoara de care vă spuneam, se arată nedumeriți de faptul că prietenul lor patruped degajă un miros neplăcut sau a început să se scarpine tot mai des.

În acest caz, fie o vizită la veterinar, fie o discuție cu stilistul din salon va poate ghida în a lua cea mai bună decizie în păstrarea unei igiene adaptate nevoilor câinelui.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos