728 x 90

Blatul de bucătărie Prowest: cum îl alegi pe cel mai potrivit în funcție de stilul de amenajare?

Blatul de bucătărie Prowest: cum îl alegi pe cel mai potrivit în funcție de stilul de amenajare?

Dacă vorbim de blaturi de bucătărie de calitate, precum gama de blaturi de bucătărie de la Prowest, atunci lucrurile sunt simple: Prowest are disponibilă o varietate de astfel de suprafețe, ceea ce înseamnă că îți poate furniza oricând produsul dorit, care să se integreze în aproape orice stil de amenajare. Cu toate astea, tocmai diversitatea

Dacă vorbim de blaturi de bucătărie de calitate, precum gama de blaturi de bucătărie de la Prowest, atunci lucrurile sunt simple: Prowest are disponibilă o varietate de astfel de suprafețe, ceea ce înseamnă că îți poate furniza oricând produsul dorit, care să se integreze în aproape orice stil de amenajare.

Cu toate astea, tocmai diversitatea de modele face ca alegerea să fie, uneori, dificilă. Dacă produsele sunt realizate din materiale premium și rezultatul final arată impecabil, cum poți găsi cea mai potrivită soluție pentru bucătăria ta? Îți propunem, așadar, să trecem în revistă câteva sfaturi utile, oferite de echipa de oameni dedicați de la Prowest.

Ce blat este recomandat pentru o bucătărie în stil clasic?

În general, într-o bucătărie în stil clasic poți să integrezi aproape orice fel de material, fie că vorbim despre un blat de bucătărie din compozit, marmură, piatră, lemn, PAL melaminat și așa mai departe. Cu toate acestea, noi îți recomandăm să mizezi pe modelele din quartz compozit. Quartz-ul compozit este un material versatil, ale cărui caracteristici estetice îți permit să-i faci ușor loc într-un decor clasic.

Iar dacă vorbim despre produsele Prowest, atunci ar trebui să știi că Technistone, Stone Italiana și Cimstone, trei companii de renume internațional, au ales Prowest ca importator direct și autorizat al lastrelor realizate în fabricile lor.

De exemplu, lastrele marca Stone Italiana au suprafața disponibilă în diverse finisaje, lucioase, mate sau rockface, și sunt atestate igienic, ceea ce le face ideale nu numai pentru bucătării, ci și pentru zonele de lucru din domeniul medical, care necesită calități igienice speciale. Dacă ne referim la gama de lastre marca Cimstone, atunci trebuie să spunem că aceasta oferă peste 40 de nuanțe și modele care sunt permanent pe stoc. În cazul lor, Prowest asigură și servicii de debitare de lastră.

Așa că fie că îți dorești un blat de bucătărie de dimensiuni standard, fie că vrei mai degrabă unul cu dimensiuni unicat, la comandă, propunerea noastră este să studiezi oferta variată disponibilă pe Prowest și să stabilești o întâlnire telefonică cu unul dintre consultanții companiei, care te poate ajuta cu sfaturi și informații.

Ce blat se potrivește pentru o bucătărie în stil modern?

În cazul în care cauți un blat pentru o amenajare modernă sau pentru o bucătărie open-space, atunci orientează-te către un produs din ceramică porțelanată sau din quartz.

Ceramica porțelanată are numeroase avantaje, de la rezistența la zgârieturi și temperaturi mari, până la întreținerea foarte ușoară și aspectul estetic deosebit. Prin prisma calităților sale estetice, un asemenea blat poate transforma un spațiu destinat în principal gătitului într-unul care să aibă și rolul de zonă de socializare pentru întreaga familie.

Quartz-ul compozit, pe de altă parte, este tot o alegere bună. Se potrivește de minune într-un interior modern și chiar într-unul cu elemente minimaliste, pe care le pune foarte bine în valoare. Avantajele unui blat din quartz compozit sunt multiple și rezultă tocmai din caracteristicile materiei prime. Un astfel de produs rezistă foarte bine la căldură, pete, șocuri, zgârieturi și, în plus, este, de regulă, disponibil într-o gamă diversă de finisaje (lucioase, texturate, mate). În concluzie, o astfel de suprafață bifează atât caracteristici funcționale unice, cât și un aspect estetic deosebit. Iar dacă vorbim despre durata de viață, în cazul său, aceasta depășește 25 de ani.

Prowest, produse și servicii premium

În magazinul online Prowest găsești toate modelele amintite mai sus și, de asemenea, ai la dispoziție servicii complete de consiliere, măsurători, transport și montaj. Calitatea produselor și a serviciilor oferite, precum și experiența și dedicarea echipei sunt elemente prin care acest brand s-a diferențiat, de-a lungul timpului, de restul competitorilor de pe piață.

De ce să alegi un blat standard când poți să investești inteligent într-un produs premium marca Prowest? Vizitează și tu proweststone.ro și descoperă întreaga gamă!

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos