728 x 90

Ceasurile unisex: chiar merita sa cumperi un astfel de model?

Ceasurile unisex: chiar merita sa cumperi un astfel de model?

Astazi, tendintele modei au schimbat modul in care oamenii vad lucrurile, in special atunci cand cumpara haine si accesorii. Diferenta de gen care a existat intre barbati si femei, legat de moda, se estompeaza lent si a venit momentul ca producatorii sa ia in considerare acest aspect.   Ceasurile nu fac nici ele exceptie. Este

Astazi, tendintele modei au schimbat modul in care oamenii vad lucrurile, in special atunci cand cumpara haine si accesorii. Diferenta de gen care a existat intre barbati si femei, legat de moda, se estompeaza lent si a venit momentul ca producatorii sa ia in considerare acest aspect.

  Ceasurile nu fac nici ele exceptie. Este adevarat ca aceste ceasuri unisex exista pe piata de ceva timp. Si chiar daca anumiti oameni au crezut ca este doar un val care va trece, lucrurile nu stau deloc asa, ci din contra, incepe sa ia amploare. Aceste ceasuri sunt prezente peste tot si cu siguranta cererea pentru ele va fi una din ce in ce mai mare in urmatorii ani.

  Femeile au influentat enorm aceasta tendinta. Cu ani in urma, ele alegeau ceasuri micute, cu curea delicata si in diverse culori. Astazi, lucrurile stau altfel, iar majoritatea femeilor prefera acum ceasurile concepute pentru barbati, dar care au specificat faptul ca pot fi purtate si de ele.

  Ar trebui sa uiti de regulile traditionale de a purta ceasuri sau sa cumperi ceasuri unisex, doar pentru asa spun trendurile, ci ar trebui sa alegi intotdeauna ceva care sa se potriveasca stilului tau si care sa te faca sa te simti confortabil.

Ce sunt, de fapt, aceste ceasuri unisex?

  Ceasurile unisex au caracteristici speciale care le fac sa se potriveasca ambelor sexe, fara a avea vreo distinctie anume. Cand le porti, te simti confortabil, iar majoritatea oamenilor nu vor afla ca este vorba despre un ceas unisex. Iar asta se datoreaza modului in care sunt proiectate.

  Generatia actuala este foarte constienta de orice se invarte in jurul modei si al genului. Aceste modele de ceasuri unisex au atat o nota masculina, cat si una feminina, care le face sa arate bine la mana oricui.

  Iar daca ai nevoie de un ceas care nu defineste identitatea de gen, nu trebuie sa te simti ciudat sau incomod. In plus, trebuie sa iti urmezi inima orice ai face!

Puterea ceasurilor unisex din statistici

  Anterior, purtarea unui ceas pentru barbati de catre o femei era un stil intalnit numai in cazul unor designeri sau celebritati feminine. Insa asta a disparut. Iar statisticile arata ca 5 din 10 persoane vor alege sa poarte un ceas unisex, atunci cand li se ofera diverse ceasuri din care sa aleaga.

  Cu siguranta aceasta tendinta va creste in anii urmatori si toti cei care se abtineau in a alege un astfel de ceas vor pleda in favoarea lor pe viitor.

  Nu ai nici un motiv sa iti faci griji cand cumperi un ceas unisex, caci atunci cand vei identifica fiecare caracteristica ce defineste acest tip de ceas, cu siguranta vei face pasul urmator, acela de a-l cumpara.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos