728 x 90

Power BI, un program eficient care transforma datele in informatii

Power BI, un program eficient care transforma datele in informatii

Unul din cele mai importante instrumente pentru o afacere, Power BI este solutia eficienta, simpla si sigura pentru business-urile de succes. Pana nu demult, reprezentantii companiilor nu cunosteau eficienta acestui instrument si cei mai multi nici nu isi imaginau cat de mult li se va schimba viata profesionala cu aceasta optiune. Programul necesita cunostinte Excel

Unul din cele mai importante instrumente pentru o afacere, Power BI este solutia eficienta, simpla si sigura pentru business-urile de succes. Pana nu demult, reprezentantii companiilor nu cunosteau eficienta acestui instrument si cei mai multi nici nu isi imaginau cat de mult li se va schimba viata profesionala cu aceasta optiune. Programul necesita cunostinte Excel mediu-avansate, precum si alte cunostinte care ii va ajuta pe utilizatori sa creeze rapoarte interactive folosind instrumentele disponibile in acest program.

Power BI ajuta reprezentantii mediului de afaceri sa obtina o imagine globala si sa detalieze pentru noi informatii

Reprezentantii companiilor care folosesc instrumentele Power BI sunt favorizati din mai multe puncte de vedere, datele fiindu-le afisate intr-un tablou de bord. Aceste date pot fi vizualizate  in timp real, atat valorile vanzarilor, cat si obiectivele lunare propuse, cheltuielile vs. veniturile si multe alte date.

Cu un simplu click pe orice vizualizare din tabloul de bord, utilizatorii se vor bucura de afisarea detaliata a informatiilor, de posibilitatea filtrarii raportului si de posibilitatea de a adauga campuri pe care doresc sa le monitorizeze. Aceasta vizualizare personalizata adaugata la tabloul de bord este perfecta pentru a urmari evolutia valorilor interogate.

Nu in ultimul rand, programul Power BI permite actualizarea automata a datelor cu posibilitatea de a controla programul de actualizare si frecventa pentru setul de date.

Power BI – un puternic instrument de analiza a afacerilor

Utilizatorii acestui instrument de analiza din domeniul business au posibilitatea de a folosi datele din cloud sau on-premise, inclusiv cele din surse de tip big data pentru a contura si a intelege toate scenariile pe baza datelor disponibile.

Datele nu sunt numai usor de vizualizat, ci si de modelat. Utilizatorii Power BI vor putea selecta, transforma si combina datele din mai multe surse, cu doar cateva click-uri.

Nu in ultimul rand, Power BI ofera posibilitatea emiterii de rapoarte personalizate interactive pentru orice afacere. Rapoartele de tip open-source sunt recomandate companiilor care pot autoriza vizionarea de date si rapoarte optimzate pentru dispozitivele mobile ce pot fi publicate din Power BI Deskop in cloud sau on-premise.

Ce trebuie sa stii inainte de a implementa Power BI pentru afacerea ta?

Inainte de a implementa Power BI in cadrul afacerii, clientii persoane juridice trebuie sa cunoasca notiuni de introducere in Power BI, sa stie cum sa utilizeze optiunile complexe (dar nu complicate) care le sunt puse la dispozitie, sa stie cum sa incarce rezultatele in Excel si in alte programe si sa aiba foarte bine puse la punct masurile de calcul si modalitatile de publicare a datelor.

Utilizatorii acestui program pot urma cursuri speciale sau pur si simplu pot lua in calcul instructiunile ce vin de la specialisti pentru a accesa surse de date, pentru a crea tabele, rapoarte elaborate ce pot fi vizualizate de catre ceilalti de pe dispozitivele mobile.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos