728 x 90

De ce este important ca afacerea ta sa aiba propriul site de prezentare?

De ce este important ca afacerea ta sa aiba propriul site de prezentare?

 Din ce in ce mai multe companii descopera cata oportunitate creeaza o prezenta online. Brand-urile au valorificat increderea oamenilor pe solutii bazate pe web pentru a-si oferi produsele si serviciile online si pentru a oferi cat mai multe informatii despre ce este si ce reprezinta brand-ul respectiv.    Pentru a afla mai multe despre tot

 Din ce in ce mai multe companii descopera cata oportunitate creeaza o prezenta online. Brand-urile au valorificat increderea oamenilor pe solutii bazate pe web pentru a-si oferi produsele si serviciile online si pentru a oferi cat mai multe informatii despre ce este si ce reprezinta brand-ul respectiv.

   Pentru a afla mai multe despre tot ceea ce inseamna realizare site de prezentare pentru afacerea ta si care sunt beneficiile aduse, continua sa citesti!

  Astfel, un site de prezentare realizeaza urmatoarele:

  1. Site-ul de prezentare ajuta la construirea increderii si credibilitatii tuturor celor care au contact cu tine

Ia in considerare un site web al afacerii tale. Acela este locul in care potentiali consumatori, clienti sau asociati pot lua legatura cu tine.

  Daca o companie are propriul domeniu, asta face ca e-mail-ul sa fie mai credibil, fata de adresele google generice. Pe scurt, un site web ajuta brand-urile sa aiba propria identitate unica in mediul online.

  Un studiu in domeniu a aratat ca 84% dintre consumatori vor avea incredere intr-o companie bazata pe recenziile sale online, ceea ce va fi posibil numai daca acea companie are propriul site web.

  • Oamenii au incredere intr-un brand cu un site web

Anumite companii de marketing au realizat anumite sondaje pentru a realiza care este, de fapt, atitudinea consumatorilor. In cadrul studiului,  s-a aflat ca 36% dintre clienti au incredere intr-o companie daca aceasta detine un site web, in timp ce, doar 21% dintre ei  incheie o tranzactie daca afacerea respectiva nu are propria site de prezentare.

 In zilele noastre, cand totul, de la alimente pana la transferuri de bani, se face in online, un site de prezentare te va ajuta sa te diferentiezi si sa castigi increderea consumatorilor. Oamenii vor avea incredere in produsele si serviciile tale, datorita site-ului web.

  Pentru a realiza un site de prezentare, este necesar sa stabilesti clar ce servicii sau produse oferi si sa creezi un nume de domeniu. De indata ce o agentie specializata in crearea site-ului de prezentare va face asta, este necesar sa gasesti si sa cresti posibilitatile de a atrage clienti.

  De asemenea, este recomandat ca site-ul web sa fie optimizat, astfel incat motoarele de cautare sa ajute la cresterea traficului.

  Multiple surse au confirmat ca aproximativ 4, 3 miliarde de oameni folosesc internetul in fiecare zi. In acest fel, ai sansa de a oferi produsele si serviciile tale catre mai mult de jumatate din populatia totala a lumii.

  Fiecare persoana petrece aproximativ 6 ore pe site in mediul online, ceea ce iti ofera o mare oportunitate, iar cum site-ul web functioneaza 24/7, ai toate sansele de a deveni cunoscut.

  Incepe sa generezi venituri oricand si oriunde si gaseste cea mai potrivita agentie care te va ajuta la realizarea unui site de prezentare perfect!

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos