728 x 90

De ce tot mai multe persoane isi cumpara masini electrice si cum le poti incarca usor acasa

De ce tot mai multe persoane isi cumpara masini electrice si cum le poti incarca usor acasa

Pentru ca numarul de persoane interesate de masini electrice este in continua crestere au aparut si statii de incarcare electrica pentru acasa, pe care le poti utiliza pentru a merge cu masina pe distante cat mai lungi, fara sa fii nevoit sa stai la coada. Exista o serie de avantaje uriase care graviteaza in jurul

Pentru ca numarul de persoane interesate de masini electrice este in continua crestere au aparut si statii de incarcare electrica pentru acasa, pe care le poti utiliza pentru a merge cu masina pe distante cat mai lungi, fara sa fii nevoit sa stai la coada. Exista o serie de avantaje uriase care graviteaza in jurul masinilor electrice, care le-au facut de altfel si foarte populare si pe care le vom prezenta mai jos.

Masinile electrice sunt usor de incarcat cu statii de incarcare electrica pentru acasa

Cei mai multi oameni care evita cumpararea unei masini electrice, fac asta pentru ca au sentimentul ca nu vor putea sa incarce bateria. In realitate exista statii de incarcare electrica de mai multe tipuri, cu ajutorul carora vehiculele pot fi incarcate acasa.

Incarcarea EV-ului la domiciliu este rentabila, simpla si rapida. O unitate de incarcare compacta pentru toate conditiile de locuit poate fi amplasata in afara casei si poate fi utilizata oricand.

Odata instalata, vei putea sa iti incarci EV-ul prin simpla conectare a cablului de incarcare atunci cand ai parcat. Este la fel de usor ca atunci cand iti incarci telefonul mobil. Folosind un port de incarcare de 7kW la domiciliu, majoritatea EV-urilor pot incarca la capacitate maxima in aproximativ 8 – 12 ore, astfel incat masina va fi gata sa plece atunci cand ai nevoie de ea. Incarcatoarele rapide pot accelera procesul si mai mult, incarcand majoritatea masinilor la aproximativ 80% in mai putin de o ora.

Masinile electrice sunt mai bune pentru mediu

Masinile complet electrice au zero emisii de noxe, ceea ce le face mai ecologice, mai curate si mai bune pentru mediu decat masinile pe benzina sau diesel. Un hibrid Plug-in are o baterie mica si un motor electric, cu o autonomie tipica de aproximativ 30 de mile, si un motor pe benzina sau pe benzina eficient. Hibrizii plug-in actionati in modul electric emit zero noxe prin conductele de evacuare, iar autonomia electrica se incadreaza in traseele celor mai multe persoane.

Reducerea emisiilor inseamna reducerea gazelor cu efect de sera, ceea ce permite tuturor tarilor sa se indrepte catre surse de electricitate durabile si regenerabile.

O experienta de conducere mai linistita si mai placuta

Unul dintre primele lucruri pe care soferii le observa atunci cand trec la o masina electrica este linistea din vehicul, ceea ce creeaza o experienta de conducere mult mai confortabila si relaxanta.

Toate masinile electrice au cuplu instant, ceea ce inseamna ca vei avea intotdeauna puterea necesara pentru orice situatie. De indata ce atingi acceleratorul vei primi un raspuns instantaneu si o crestere a vitezei din partea masinii, ceea ce face aceste vehicule ideale pentru conducerea in oras.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos