Printare formate mari – Un serviciu special

Printare formate mari – Un serviciu special

Orice profesor modern, orice elev, student postuniversitar si chiar scolar – toata lumea care se ocupa de activitati stiintifice, lucreaza cu documente, isi prezinta proiectele, organizeaza seminarii si conferinte, organizeaza mese rotunde si simpozioane, are nevoie constanta de serviciile centrului de copiere, Active Document Center. Centrul de copier poate printa diverse documente, desene, planuri si

Orice profesor modern, orice elev, student postuniversitar si chiar scolar – toata lumea care se ocupa de activitati stiintifice, lucreaza cu documente, isi prezinta proiectele, organizeaza seminarii si conferinte, organizeaza mese rotunde si simpozioane, are nevoie constanta de serviciile centrului de copiere, Active Document Center. Centrul de copier poate printa diverse documente, desene, planuri si multe altele. De asemenea, centrul poate  lamina documente, ceea ce nu poate oricine. Un serviciu special pe care il poate oferi centrul, este printarea formatelor mari, pentru firme care gestioneaza planuri cadastrale, documente, publicitate si afaceri. De asemenea, se pot printa formate A1 pentru persoane fizice si juridice, precum si copii format A2, adica tiparire in format mare. Mai mult decat atat, se lucreaza si cu dimensiuni standard, cum ar fi – de exemplu, copii A3 si copii A4.

Printare formate mari A1 si A0

Printare formatelor A1 si A0 este interesanta pentru cei care trebuie sa imprime desene. Imprimarea desenelor necesita echipamente de inalta precizie, hartie si cerneala de inalta calitate, precum si profesionalismul unui angajat al centrului, deoarece, nu sunt acceptate defecte in printarea A1 sau printarea A0. Specialistii in domeniul arhitecturii si designului au nevoie de documente cu un nivel ridicat de performanta. Precizia printarii si rezistenta depind de performantele echipamentelor. Toate aceste dispozitive sunt supuse unor verificari si examinari speciale pentru respectarea standardelor, motiv pentru care toate lucrarile de printare formate mari, sunt de cea mai mare calitate. Ar trebui sa stii ca Active Document Center printeaza desene in formatul oricarui program special: Compass, AutoCAD, Archicad, Visio si altele. In plus, pot fi furnizate materiale pe unitati flash de diferite formate, de exemplu pe un CD sau DVD.

Tiparire in format mare

Concurenta ridicata pe fiecare segment al pietei moderne necesita abordari non-standard din partea participantilor sai, nu numai pentru a-si organiza activitatile, ci si pentru a desfasura campanii publicitare. Deoarece Active Document Center isi desfasoara activitatea intr-un oras mare, angajatii centrului sunt foarte responsabili in ceea ce fac. Tiparirea bannerului de format mare la Active Document Center, se face cu un dispozitiv special, acesta fiind indispensabil pentru printarea de materiale  publicitare la scara larga. Centrul ofera de asemenea, clientilor conditii optime de cooperare prin imprimarea de urgenta, ieftin si eficient. Imprimatele in format mare sunt un mijloc indispensabil de atragere a clientilor, de informare despre promotii, prezentari, prezentarea unui produs nou etc.

Printare formate mari pe film autoadeziv

Printarea in format mare pe film autoadeziv sau imprimarea pe auto-adeziv este un serviciu pe care il poate oferi Active Document Center, si este o componenta importanta in arhitectura unei campanii publicitare cu structuri comerciale la diferite niveluri. De fapt, utilizarea imaginilor pe filme autoadezive este de mult timp vizibila pentru toata lumea, fiind ferm inradacinata in viata de zi cu zi a fiecarui om.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos