728 x 90

5 motive să prepari prăjituri de casă la Thermomix

5 motive să prepari prăjituri de casă la Thermomix

Puținele persoane care afirmă că nu se dau în vânt după dulciuri mint în proporție de cel puțin 70% sau nu au încercat niciodată o prăjitură preparată în casă. Nimic nu poate detrona prăjiturile de casă preparate cu dăruire, ingrediente naturale, aspect imperfect și gust divin. În plus, o prăjitură de casă nu mai necesită

Puținele persoane care afirmă că nu se dau în vânt după dulciuri mint în proporție de cel puțin 70% sau nu au încercat niciodată o prăjitură preparată în casă. Nimic nu poate detrona prăjiturile de casă preparate cu dăruire, ingrediente naturale, aspect imperfect și gust divin.

În plus, o prăjitură de casă nu mai necesită atât de mult efort și timp pe cât îți amintești tu din bucătăria bunicii sau a mamei. Utilizatorii de Thermomix beneficiază de un mega ajutor atunci când vine vorba de bucătărie și mai ales de prăjituri și dulciuri. Uite de ce să începi să prepari mai des prăjituri la Thermomix.

1.   Chiar este simplu să faci prăjituri la Thermomix

Orice utilizator de Thermomix știe cât de ușor este să gătești cu el și că ”simplu” sau „fără bătăi de cap” nu sunt doar niște cuvinte aruncate la întâmplare. De la simpla mărunțire până la amestecarea și frământarea compozițiilor și aluaturilor, totul se face cu învârtirea și apăsare unor butoane.

Nu ai nevoie decât de dorință, sursă de inspirație și puțină imaginație pentru decor – deși fie vorba între noi, farmecul prăjiturilor de casă este tocmai faptul că nu au un decor perfect.

2.   Ai la dispoziție platforma specială de rețete adaptate la Thermomix – GoostoMix

Uită de replica „nu am mai făcut dulciuri și prăjituri până acum” sau de „nu știu rețete de dulciuri” pentru că platforma de rețete special adaptate la Thermomix – GoostoMix, te scapă de aceste probleme.

Platforma este una mult mai amplă decât îți imaginezi și merită să arunci câteva priviri ori să dai câteva click-uri pentru a descoperi sutele de rețete care așteaptă să fie încercate. Pe lângă rețetele din categoriile de deserturi și prăjituri vei descoperi acolo fel și fel de preparate. De la feluri principale și fripturi la preparate raw-vegane și bunătăți de pus la borcan pentru iarnă.

3.   Rețetele sunt explicate pas cu pas în limba română

„Mie prăjiturile nu îmi ies” este un clișeu pentru un utilizator de Thermomix care a descoperit și platforma GoostoMix. Rețetele de prăjituri și deserturi sunt ușor de identificat datorită meniului foarte bine structurat, iar rețetele sunt explicate în limba română, în pași simpli și cu cantități exacte. În plus, beneficiezi și de recomandări, opțiuni de preparare sau sfaturi utile pentru fiecare rețetă.

De exemplu, poți prepara o delicioasă și savuroasă prăjitură cu căpșuni la Thermomix în doar 45 de minute.

4.   Nimeni nu rezistă în fața prăjiturilor preparate la Thermomix

Nimeni nu rezistă în fața prăjiturilor în general, dar în fața celor preparate la Thermomix cu atât mai puțin pentru că rezultatele sunt fantastice. Ai libertatea de a ajusta cantitățile de ingrediente folosite, de a înlocui anumite ingrediente și de a personaliza dulciurile în funcție de gusturile tale și ale celor dragi pentru a merge la sigur. Atenție și la timpi și setări în acest caz!

Dacă mâncarea preparată la Thermomix te umple de laude, deserturile la Thermomix te vor urca pe un piedestal în fața familiei și a invitaților.

5.   Viața este prea scurtă ca să spui nu prăjiturilor

Nu este doar o metaforă! Viața este prea scurtă ca să spui nu multor lucruri, dar mai ales prăjiturilor. Da, este adevărat că tot ce este bun trebuie consumat cu moderație, dar poate fi consumat așa că nu mai aștepta și apucă-te de rețeta de prăjitură cu căpșuni de mai sus pentru că nu vei regreta.

Uită din când în când de numărul de calorii și cantitățile de zahăr și convinge-te că și tu poți face prăjituri delicioase pentru mesele speciale, pentru zile cu semnificație sau pentru momentele tale de relaxare și meditație dulce.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos