728 x 90

Top 30 de citate motivationale

Top 30 de citate motivationale

Citatele inspirate si „spusele motivationale” au o capacitate uimitoare de a schimba modul in care ne simtim. Acesta este motivul pentru care sunt considerate atat de interesante si cruciale pentru calea noastra spre succes. Care este secretul acestor citate? Vedeti mai clar modul in care ganditi si simtiti despre dvs.. Inclusiv convingerile si asteptarile dvs.

Citatele inspirate si „spusele motivationale” au o capacitate uimitoare de a schimba modul in care ne simtim. Acesta este motivul pentru care sunt considerate atat de interesante si cruciale pentru calea noastra spre succes. Care este secretul acestor citate?

Vedeti mai clar modul in care ganditi si simtiti despre dvs.. Inclusiv convingerile si asteptarile dvs. despre ceea ce este posibil pentru dvs.. Dev asemenea, pot determina tot ceea ce vi se intampla. Cand schimbi calitatea gandirii tale, schimbi calitatea vietii tale. Uneori instantaneu. La fel cum cuvintele pozitive pot face pe cineva sa zambeasca. Sau un citat plin de umor bine facut poate face pe cineva sa rada. Gandurile noastre reactioneaza la lume in timp real. Aveti un control complet asupra unui singur lucru din univers – gandirea dvs. Si de acolo apar ciatele motivationale! Poti decide ce gandesti in orice situatie data. Gandurile si sentimentele tale determina actiunile tale si determina rezultatele obtinute. Totul incepe cu gandurile voastre. Iar cuvintele care inspira motivationale, inspirationale sunt balsamul gandirii.

Incercati sa pastrati cateva citate inaltatoare, pozitive la indemana. Daca observi ca energia ta incepe sa scada, pur si simplu citeste un asemenea citat. Este bun pentru a-ti stimula starea de spirit. Am compilat o lista a celor mai bune citate motivationale, astfel incat sa puteti prelua controlul gandurilor dvs. Gandindu-va pozitiv si stabilindu-va obiective noi. Deoarece, dupa cum spunea Walt Disney, „Modul de a incepe este sa renunti la discutii si sa incepi sa faci”. Iar acest citat vine de la omul care a creat cel mai…fericit loc de pe pamant. Si un imperiu financiar.

Top citate motivationale – 30 de citate

O multime dintre noi au auzit vechea zicala „Opriti-va si mirositi trandafirii”. In ritmul agitat al vietii noastre, de multe ori uitam sa facem pauza. Sa respiram si sa reflectam chiar si pentru cateva clipe. In epoca noastra din ce in ce mai digitala, ce zici de pauza si reflectie asupra cotatiilor inspirate care sa ne ajute in viata noastra ocupata? S-ar putea sa nu reusim sa gasim un trandafir in afara „usii” noastre. Dar citate de inspiratie sunt peste tot pe internet. Nu le puteti rata – pe Facebook, Pinterest, Twitter. Iar aceasta accesibilitate poate atesta ca va este la indemana un citat inspirat pe zi, care va poate tine departe de negativitate.

Citatele motivationale asigura pozitivitatea in viata de care toti avem nevoie

1. „Pentru a fi o stea, trebuie sa stralucesti propria lumina, sa-ti urmezi propria cale si sa nu-ti faci griji pentru intuneric, pentru ca atunci stelele stralucesc mai bine” – Napoleon Hill

2. „Limpede nu vezi decat cu inima, ochii nu pot sa patrunda in miezul lucrurilor” -Antoine de Saint Exupery

3. „Nu va aplecati niciodata capul. Tine-l sus. Priveste lumea drept in ochi” – Helen Keller

4. „Faima existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti” Leonardo Da Vinci

5. „Toate visele tale se pot indeplini daca ai curajul sa le urmezi” Walt Disney

6. „Succesul inseamna sa treci de la un esec la altul fara sa pierzi din entuziasm” Winston Churchill

7. „Daca nu-ti pretuiesti timpul atunci nici altii n-au s-o faca. Nu-ti mai oferi timpul si talentele degeaba.” Kim Garst

8. „Cea mai mare greseala pe care o poti face in viata este sa te temi continuu ca o vei face.” Elbert Hubbard

9. „Atitudinea pozitiva poate sa nu iti rezolve toate problemele , dar va deranja destul de multi oameni pentru a merita efortul.” Herm Albright

10. „Timpul tau este limitat, asa ca nu-l pierde traind viata altcuiva”. -Steve Jobs

11. „Regula de aur pentru fiecare om de afaceri este aceasta: puneti-va in locul clientului dvs.” -Orison Swett Marden

12. „Daca nu poti face lucruri mari, fa lucruri mici intr-un mod minunat.” -Napoleon Hill

13.” Obstacolele sunt costul maretiei””- Robin Sharma

14. „Nu am fost acolo pentru a concura. Am fost acolo pentru a castiga” – Arnold Schwarzenegger

15. „Ce vrei tu exista. Nu va multumiti pana nu obtineti ce vreti” – Jay Shetty

16. „Munceste din greu, fii amabil si se vor intampla lucruri uimitoare” – Con…
Vezi in continuare mai multe citate motivationale

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos