728 x 90

Top 20 cele mai proaste glume pentru prieteni

Top 20 cele mai proaste glume pentru prieteni

Se spune ca exista un singur lucru care este mai bun decat o gluma buna: o gluma atat de rea incat este buna! Se mai spune ca, in general, glumele proaste ar trebui facute prietenilor, deoarece sigur nu se vor supara. Ramane de vazut dupa ce incercati 🙂 . 1. Poti ascunde un mic dispozitiv

Se spune ca exista un singur lucru care este mai bun decat o gluma buna: o gluma atat de rea incat este buna! Se mai spune ca, in general, glumele proaste ar trebui facute prietenilor, deoarece sigur nu se vor supara. Ramane de vazut dupa ce incercati 🙂 .

1. Poti ascunde un mic dispozitiv undeva intr-o incapere, chiar si sub birou. InA timpul zilei il pornesti pentru a se auzi un sunet care imita un animal. Poti alege ce animal vrei tu, in functie de fobiile prietenului. Vezi sa fie rezistent cu inima!

2. Poti sa pui in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata). Prin intermediul careia sa ii anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii, timp de 2-3 luni.

3. Tot cutia postala, dar altceva…Poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare frumos stampilata, prin care sa-i anuntati ca fiica/fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala pentru o sedinta cu directorul. Una dintre cele mai proaste glume, recunoastem!

4. Un telefon de genul: „Alo, buna ziua, imi cer scuze ca te deranjez … Nici nu stiu de unde sa incep … Am ceva foarte important sa iti spun. Si nu stiu cum sa o fac, dar cred ca cel mai bine este sa va spun direct pentru ca astfel de lucruri numai asa se pot spune. Sunt fratele tau vitreg. Zilele trecute mama mi-a marturisit ca tatal meu este si tatal tau. Mi-as dori mult sa ne cunoastem si sa ne avem ca fratii”…

Glumele proaste nu sunt preferatele tuturor, dar puteti incerca. Pe riscul dvs.!

5. Un telefon de genul: Iubitule, m-a sunat mama … S-a saturat de stat singuraA si vrea sa vina la noi. Nu sta mult…Cateva luni doar. Oricum tie iti place sa dormi pe jos. Te sarut. Vorbim mai multe cand vii acasa.

6.ADraga mea, cred ca dupa atata timp petrecut impreuna e timpul sa iti spun adevarul. Eu sunt, de fapt, GAY.

7. Daca ai timp si un prieten despre care stii ca are simtul umorului, inveleste-i masina cu ziare sau hartie igienica. Poti sa faci asta si in timpul zilei. Chiar daca sunt trecatori. Toti vor rade de ceea ce aveti de gand sa faceti.

8. Daca te afli la munca, ori la scoala, cumpara o punga de chipsuri cat mai mare. De preferat dintre cele mai scumpe. Toarna piper macinat peste chipsuri si agita punga astfel incat sa nu versi continutul. Mergi la colegii de serviciu sau de clasa si serveste-i insistent. Garantat nu vor refuza…

9. Scoate la imprimanta „DE VANZARE” pe o foaie, adaugi numarulA de telefon al „victimei” si fixezi hartia pe parbrizul masinii prietenului vizat. Mai comic ar fi sa pui anuntul pe alta masina…De preferat una care sa stea mai tot timpul in parcare. Daca vrei sa fie sunat des, alege o masina de fite si scrie pe foaie un pret foarte mic.

10. Lipeste un post-it mic pe senzorul mouse-ului de la calculatorul prietenului (daca iti este coleg e si mai bine). Leaga manerele foarfecii cu o brida de plastic (soricel) Imbraca scaunul de la birou in folie alimentara de aluminiu aE un design inovator. Daca are usa de sticla la birou, lipeste pe usa, pe interior foarte multe baloane umflate. Din afara, va avea impresia ca biroul lui a fost ocupat de baloane.

11. Inlocuieste tastatura colegului (prieten) cu una veche in care ai plantat si udat, din timp, seminte de gazon. Va avea o surpriza sa vada o mica gradina, crescuta printre taste. Inlocuieste pozele pe care le are pe birou cu pozele sefului. Fa-i un upgrade.

12. Pune pasta de dinti in loc de crema, intre doi biscuiti. Lipeste cu banda dublu-adeziva o moneda pe parchet sau linoleum. Daca dai prietenilor acest desert-surpriza aveti grija spa nu il inghita!

Unii dintre prietenii dvs. e posibil sa nu accepte glumele proaste....

13. Pune broccoli pe bat si inveleste-l astfel incat sa arate ca o acadea. Pofta buna!

14. Pune mentosane in cuburi de gleata si da-le celor c…

Sursa : www.b24fun.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos