728 x 90

Ce face un asistent manager?

Ce face un asistent manager?

Cu totii am auzit de termenul de „asistent manager”, dar multi dintre noi nu stiu inca ce presupune un astfel de post.Multi au impresia ca este un rol de manager, in timp ce altii prefera sa-i atribuie denumirea de secretara sau persoana delegata cu „treburi” administrative. Care sunt de fapt cerintele pentru un post de asistent

Cu totii am auzit de termenul de „asistent manager”, dar multi dintre noi nu stiu inca ce presupune un astfel de post.
Multi au impresia ca este un rol de manager, in timp ce altii prefera sa-i atribuie denumirea de secretara sau persoana delegata cu „treburi” administrative.

Care sunt de fapt cerintele pentru un post de asistent manager?

Candidatul ideal pentru postul de assistant manager trebuie sa aibe abilitati excelente de comunicare, de organizare si prioritizare. Trebuie sa stie cand sa actioneze, cand sa deranjeze sau cand sa puna intrebarile pentru a obtine rezultate pozitive.

De asemenea, experienta in ofertare si client service este una extrem de importanta. Cunoasterea unei limbi straine, precum si a pachetului MS Office este mai mult decat necesara.

Daca vrei sa obtii un astfel de post, trebuie sa fii o persoana pozitiva, dinamica, cu un simt al responsabilitatii crescut, precum si cu o capacitate mare de adaptare la cerinte noi…

Citeste in continuare tot articolul despre ce face un asistent manager

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos