Vinzi înghețată? Alege o vitrină performantă care să-ți crească profitul!

Vinzi înghețată? Alege o vitrină performantă care să-ți crească profitul!

Sunt multe modele de vitrine frigorifice la distribuitorii autorizați de echipamente HoReCa. Printre ele, cele mai spectaculoase sunt categoric modelele de vitrine de înghețată. Acestea sunt echipamente de stocare temporară și afișaj pentru diverse deserturi ce necesită congelare. Vitrinele respective sunt cu totul diferite de lăzile congelatoare și vitrinele comune din magazinele alimentare universale. Nu

Sunt multe modele de vitrine frigorifice la distribuitorii autorizați de echipamente HoReCa.

Printre ele, cele mai spectaculoase sunt categoric modelele de vitrine de înghețată. Acestea sunt echipamente de stocare temporară și afișaj pentru diverse deserturi ce necesită congelare. Vitrinele respective sunt cu totul diferite de lăzile congelatoare și vitrinele comune din magazinele alimentare universale. Nu doar că au performanțe tehnice deosebite, care îți permit să expui înghețata exact la acele temperaturi adecvate pentru a fi servite, dar multe dintre aceste echipamente frigorifice au și un design cu totul special.

Vitrinele de înghețată cu forme inedite sunt utilaje HoReCa necesare în acele strategii de tip magnet, destinate să îi determine pe clienți să vizualizeze perfect produsele, să și le dorească și să le cumpere.

Care sunt avantajele oferite de o vitrină de înghețată?

Piața de înghețată este în creștere în România. Produsele din această gamă sunt realizate cu arome tot mai deosebite, multe dintre ele pe bază de fructe naturale.

Cu toate acestea, doar producerea de înghețată delicioasă nu este suficientă pentru a crește vânzările. Un magazin adecvat care oferă un spațiu primitor este esențial pentru a ajuta la creșterea profitului.

De aceea, vitrina de înghețată este un echipament relevant pentru un magazin de profil. Ea creează un mediu de expoziție pentru ca antreprenorul să poată distribui principalele produse pe care le vinde într-un mod atractiv și diferențiat. Un model bun de echipament este vitrina frigorifică pentru îngheţată K-1 CR 10 CORNETTIpe care o poți comanda acum de la TC Romania Crown Cool în culoarea dorită.

Expunerea corectă a produsului este unul dintre cei mai importanți factori pentru creșterea vânzărilor. Motivul pentru care se petrece asta este destul de simplu. Suntem atrași de ceea ce putem vedea, iar expunerea corectă a produselor este modalitatea potrivită de a capta atenția acelora care vizitează magazinul de înghețată.

Unitățile care au instalat deja vitrine de înghețată performante au înregistrat rezultate notabile în acest sens. Echipamentul ajută la vânzarea cu cel puțin 30% mai multor produse, decât atunci când se folosesc lăzi congelatoare obișnuite.

Diferența este aceea că distribuția temperaturii în congelatoare este diferită.

Aroma și textura sortimentelor de înghețată sunt păstrate, ele se mențin întotdeauna delicioase.

Beneficiile imediate pe care o vitrină de înghețată le aduce magazinului

Este un magnet pentru consumatori

O vitrină de înghețată este destinată să atragă atenția clienților asupra unui produs sau mai multora. În ea se pot vedea prin geam toate aromele și poate insufla dorința consumatorilor de a o consuma, chiar dacă văd sortimentele doar de la distanță.

Vitrina adaugă o valoare vânzării, deoarece arată produsul dorit de client într-un mod diferit, îl etalează ca pe o vedetă, ajutând la o experiență frumoasă de cumpărare.

Afișajul mai bun al sortimentelor de înghețată

Un magazin amenajat atractiv îi determină pe consumatori să petreacă mai mult timp la magazin (și să cumpere chiar și alte produse). Un spațiu comercial foarte primitor este esențial pentru creșterea profiturilor, iar o vitrină de înghețată este o piesă de bază în puzzle-ul necesar făuririi unui mediu ideal în această privință.

Înghețata este mai ușor de ales

Congelatoarele, lăzile frigorifice cu capac opac, nu sunt cele mai bune echipamente pentru înghețată și alte produse similare care trebuie mai întâi vizualizate de către clienți. La urma urmei, nu au suprafețe adecvate pentru a fi observate pe o perioadă lungă de timp, plus că trebuie să fie deschise și închise frecvent. Sunt echipamente HoReCa improprii de cele mai multe ori, mai ales pentru că ascund sortimentele ce urmează a fi vândute.

O vitrină, pe de altă parte, permite expunerea tuturor sortimentelor de înghețată, deoarece are geamuri translucide.

Toți acești factori ajută la adăugarea de valoare deserturilor reci pe care firma ta le vinde. În consecință, crește-ți șansele de a vinde volume mari de asemenea produse, dotându-ți unitatea cu cele mai bune vitrine de înghețată.

TC Romania Crown Cool te poate ajuta cu brio în acest sens!

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos