728 x 90

Rucsacul de oraș, un accesoriu de neînlocuit

Rucsacul de oraș, un accesoriu de neînlocuit

Dacă trebuie să vă adaptați din mers la ritmul agitat al unei mari metropole, deloc banalele rucsacuri de damă urbane reprezintă adevărate colacuri de salvare: pot fi extrem de simplu de purtat și conține cam tot ce-i trebuie în drumurile cotidiene unei doamne sau domnișoare. În ultima vreme, rucsacul și-a pierdut funcția inițială de raniță

Dacă trebuie să vă adaptați din mers la ritmul agitat al unei mari metropole, deloc banalele rucsacuri de damă urbane reprezintă adevărate colacuri de salvare: pot fi extrem de simplu de purtat și conține cam tot ce-i trebuie în drumurile cotidiene unei doamne sau domnișoare.

În ultima vreme, rucsacul și-a pierdut funcția inițială de raniță mai specială, bună de luat în drumeții, agreată doar pentru că are capacitatea de a permite ca să distribuiți încărcătura purtată în spate și să lase ambele mâini libere.

Acum rucsacurile urbane sunt accesorii-vedetă, la mare cinste în prezentările de modă internaționale.

Un alt motiv pentru răspândirea lor extinsă a fost faptul că trăim în era gadget-urilor electronice: laptop, tabletă. Și, chiar mai mult decât atât: deoarece telefonul mobil este ținut aproape mereu în mână, era nevoie ca să se găsească un accesoriu casual care să nu mai incomodeze posesorul de smartphone. Iată de ce nici măcar o geantă de damă scumpă nu mai are succesul de care un rucsăcel cool se poate bucura acum. Rucsacul urban este ideal tocmai pentru că se poartă comod în spate, așa încât mâinile rămân libere pentru butonat magicul telefon smart.

Alegem un rucsac urban de damă potrivit mai ales după volum

Femeilor care nu se pot decide cum să își aleagă modelul de rucsac urban, stiliștii le recomandă să-și analizeze programul zilnic.

Spre exemplu, persoanele care sunt hiperactive și adesea călătoresc cu bicicleta prin oraș, se simt mai comod purtând un rucsac în spate bine fixat, fără multe brizbrizuri.

La fel, în cazul în care există nevoia unei femei de a alerga după job la sala de sport sau la un curs de șamanism în parc, ar trebui să se acorde atenție acelor modele de rucsacuri de oraș care au un compartiment mare ce permite depozitarea acolo a unui echipament sportiv minimal.

Acesta este unul dintre secrete: pentru a alege corect un rucsac pentru oraș, stabiliți prioritar ce volum să aibă acesta, nu doar ce design exterior. În viața de zi cu zi nu este nevoie să purtați un adevărat echipament de camping, pentru că nu cărați multă mâncare și apă cu voi și nici un cort sau un sac de dormit. Un rucsac de 15 – 20 de litri este suficient în cele mai multe cazuri.

Cele mai răspândite dintre rucsacurile urbane casual de dimensiuni mari au o capacitate medie de 20 – 25 de litri, care vă permite să luați cu dvs. un laptop, un încărcător, o tabletă, telefonul (dacă nu vreți ca să îl țineți continuu în mână), niște dosare, ceva cărți (dacă studiați), ceva de mâncare, o umbrelă, o sticlă de apă etc. Aceste rucsacuri de damă în trend au dimensiuni de obicei similare cu gențile de mână standard, un pic mai mari.

Alegerea în raport de tipul de încărcătură a rucsacului urban

Dacă, prin profesie, trebuie să transportați mai multe dispozitive electronice, ar trebui să alegeți un rucsac urban elegant, care are compartimente speciale ce pot organiza corect sistematizarea acestora și le păstrează în bune condiții.

În acest sens, puteți găsi rucsacul ideal care se potrivește cărării în siguranță a unui notebook, un echipamentul de dimensiuni medii fiind în medie cuprins în intervalul de 14 – 17 inch.

Modelele mai bune de accesorii urbane tip rucsac oferă sisteme de etanșare, concepute anume pentru a crea măsuri suplimentare de protecție – buzunare concepute ce protejează laptopurile și tabletele de lovituri și căderi accidentale.

Compartimentarea inteligentă este esențială la un rucsac de oraș, deoarece unul ergonomic permite distribuirea în mod corespunzător a unor obiecte utile în cursul zilei, precum ar fi: pixuri și creioane, dosare, laptop, oglindă, cosmetice etc. Pentru chei pot exista buzunare speciale sau suporturi separate, tip carabină.

Dacă e de bună calitate și are un aspect clasic, un pic atemporal, un asemenea rucsac de oraș poate să fie purtat ani de-a rândul, rămânând util și indispensabil oricărei femei active.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos