728 x 90

Ai o nevoie imobiliară? Vezi cum poți acționa în această perioadă

Ai o nevoie imobiliară? Vezi cum poți acționa în această perioadă

Dacă ai o nevoie imobiliară, atunci această perioadă poate fi una ideală pentru a iniția o discuție cu un agent imobiliar alături de care să cauți locuința pe care o visezi. Îl găsești online sau prin recomandări și poți păstra legătura cu el, chiar și în această perioadă de izolare, prin telefon sau Skype. În

Dacă ai o nevoie imobiliară, atunci această perioadă poate fi una ideală pentru a iniția o discuție cu un agent imobiliar alături de care să cauți locuința pe care o visezi.

Îl găsești online sau prin recomandări și poți păstra legătura cu el, chiar și în această perioadă de izolare, prin telefon sau Skype. În acest fel, vei putea să treci direct la acțiune, când lucrurile vor reveni la normal.

„Le recomand tuturor consumatorilor de imobiliare să pună pe primul loc sănătatea respectând instrucțiunile autorităților, iar dacă au nevoi imobiliare în această perioadă în primul rând să acționeze cu calm, să nu ia decizii pripite, și în al doilea rând să apeleze cu încredere la un agent imobiliar”, a declarat David Grigorescu, președintele Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR), în cadrul emisiunii imoExpert.

[embedded content]

URMĂREȘTE INTEGRAL CEA MAI NOUĂ EDIȚIE IMOEXPERTZiarulTop.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos