728 x 90

8 cărți cu și despre modă pe care ai acum timp să le citești

8 cărți cu și despre modă pe care ai acum timp să le citești

VEZI GALERIA FOTO Considerând situația în care ne aflăm și că acum avem mai mult timp la dispoziție ca niciodată, este o perioadă ideală pentru a-ți reîndrepta atenția către titluri interesante despre modă. De la istorie, la biografii și până la retrospective, selecția este extrem de bogată. Așadar, ți-am pregătit o listă cu cele mai

VEZI GALERIA FOTO

Considerând situația în care ne aflăm și că acum avem mai mult timp la dispoziție ca niciodată, este o perioadă ideală pentru a-ți reîndrepta atenția către titluri interesante despre modă. De la istorie, la biografii și până la retrospective, selecția este extrem de bogată. Așadar, ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase dintre ele.

1. Coco Chanel: The Illustrated World of a Fashion Icon, de Megan Hess

De neratat, această carte este o compilație de ilustrații uimitoare care cuprind momentele esențiale ale istoriei lui Coco Chanel, de la viața sa incredibilă, la impactul asupra lui Karl Lagerfeld și al pieselor sale devenite referințe în modă. Presărată cu anecdote istorice și citate faimoase ale lui Coco însăși, Karl Lagerfeld și alte personaje cheie ale modei epocii, este o relatare elegantă și captivantă a momentelor care au modelat-o pe Coco și emblematicul său brand Chanel.

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos