728 x 90

Faianță spaniolă la preț convenabil, comandată acum, pe timpul pandemiei!

Faianță spaniolă la preț convenabil, comandată acum, pe timpul pandemiei!

Este primăvară deja, iar pentru că situația este de așa natură, stăm în izolare și ne gândim cam ce modificări mai putem face căminului nostru de care, de cele mai multe ori în anii trecuți am uitat, prinși în vâltoarea orelor mult prea multe petrecute la job. Ce-ar fi să îți renovezi bucătăria, dacă te-a

Este primăvară deja, iar pentru că situația este de așa natură, stăm în izolare și ne gândim cam ce modificări mai putem face căminului nostru de care, de cele mai multe ori în anii trecuți am uitat, prinși în vâltoarea orelor mult prea multe petrecute la job.

Ce-ar fi să îți renovezi bucătăria, dacă te-a țintuit în casă pandemia?

Dacă este vorba de niște schimbări mai de substanță, probabil că înlocuirea gresiei și faianței este prima care ne vine în minte.

Pentru că mai avem ceva bani (poate chiar banii pentru viitorul concediu pe care oricum nu îi mai putem cheltui poate, în Spania), ce-ar fi să aducem aerul iberic la noi acasă prin punerea pe pereți a unui model de faianță Stracciatella? Este un soi de a ne schimba perspectiva și a ne adapta în condițiile unei pandemii mondiale.

Puteți să comandați astfel de faianță premium, ba chiar și gresie din aceeași familie de produse de pe s…

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos