Localurile sau barurile de pe acoperisul unei cladiri sunt locuri des vizitate in lunile calduroase de vara, insa multi dintre patronii acestor tipuri de localuri vor sa isi pastreze veniturile constante si in afara lor. In acest sens, pentru a genera un profit considerabil si in afara sezonului de varf, acestia pot amesteca unele ingrediente
Localurile sau barurile
de pe acoperisul unei cladiri sunt locuri des vizitate in lunile calduroase de
vara, insa multi dintre patronii acestor
tipuri de localuri vor sa isi pastreze veniturile constante si in afara lor. In
acest sens, pentru a genera un profit considerabil si in afara sezonului de
varf, acestia pot amesteca unele ingrediente care le pot garanta succesul, cum
ar fi mentinerea preturilor la standardele impuse de concurenta, promovarea
unor oferte speciale sau gestionarea afacerii cu simtul raspunderii si cu mare
tact sau sustinerea unor idei inovative.
Mentine preturile
pentru a fi in pas cu concurenta
Cele mai citite articole
Chiar daca localurile obisnuite par a fi prima alegere a celor care vor sa se bucure de o simpla intalnire intre prieteni in fata unui cocktail delicios, pastrarea preturilor la standardele impuse de concurenta poate fi solutia pentru a atrage clientii intr-un local roof top. Pe masura ce costul produselor creste, poate fi necesar sa cresti …
Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro
Leave a Comment
Your email address will not be published. Required fields are marked with *