728 x 90

Merită să-ți renovezi locuința înainte să o vinzi? Află câți bani poți obține în plus

Merită să-ți renovezi locuința înainte să o vinzi? Află câți bani poți obține în plus

Ai un apartament în București pe care te gândești să îl scoți la vânzare? Probabil că ai luat deja în calcul ideea de a-l moderniza puțin pentru a-l pregăti temeinic pentru vizionările pe care le vei avea în curând. Unele distre lucrările de renovare sunt însă destul de costisitoare. Merită să le faci oricum sau

Ai un apartament în București pe care te gândești să îl scoți la vânzare? Probabil că ai luat deja în calcul ideea de a-l moderniza puțin pentru a-l pregăti temeinic pentru vizionările pe care le vei avea în curând. Unele distre lucrările de renovare sunt însă destul de costisitoare. Merită să le faci oricum sau vei ajunge să pierzi bani din cauza lor?

În Capitală apartamentele care au avut parte de unele îmbunătățiri sau sunt într-o stare tehnică bună au un preț de vânzare, în medie, cu 32% mai mare față de cele care necesită renovare, arată datele centralizate de platforma de real estate intelligence Analize Imobiliare, pe baza anunțurilor publicate pe Imobiliare.ro.

Cea mai mare diferență apare în cazul apartamentelor cu 3 sau 4 camere, respectiv de peste 50%. Pentru locuințele cu 2 camere, aceasta scade la 20%.

Mai mult, apartamentele care dispun de finisaje standard, de o calitate medie, sunt cu 16% mai scumpe față de c…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos