728 x 90

Promovarea pe Facebook, primul pas spre succesul in online

Promovarea pe Facebook, primul pas spre succesul in online

Promovarea in mediul online incepe cu publicitatea pe retelele de socializare. De ce? Pentru ca pe retelele de socializare ai toate tipurile de public, ai si clientii tai, si potentiali clienti, dar si oameni care poate aud prima data despre brandul tau. Promovarea online se centreaza de multe ori in jurul retelelor de socializare pentru

Promovarea in mediul online incepe cu publicitatea pe retelele de socializare. De ce? Pentru ca pe retelele de socializare ai toate tipurile de public, ai si clientii tai, si potentiali clienti, dar si oameni care poate aud prima data despre brandul tau.

Promovarea online se centreaza de multe ori in jurul retelelor de socializare pentru ca e mai simplu de facut, rezultatele sunt cuantificabile, poti avea o campanie de promovare pe Facebook fara sa cheltuiesti foarte mult, cu rezultate maxime pe termen scurt.

Care ar fi motivele pentru care promovarea pe Facebook este de dorit pentru orice tip de firma sau afacere care doreste sa se dezvolte in online?

Pe Facebook ai o audienta uriasa la care ajungi usor, ai peste 1.49 de miliarde de membri activi, toata lumea are deja conturi si interactioneaza zilnic, anual sunt date 22 de miliarde de click-uri pe paginile Facebook.

Audienta eterogena si foarte bine structurata de pe Facebook poate …

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos