Potrivit statisticilor oficiale, valorile de tranzacționare din România au consemnat cea mai mică creștere la 12 luni dintre țările central-est europene cuprinse în UE. Comparativ cu anul 2018 și prima jumătate din 2019, când pretențiile vânzătorilor de locuințe și-au temperat sensibil creșterea, a doua jumătate a anului trecut a adus, dimpotrivă, o accelerare la acest
Potrivit statisticilor oficiale, valorile de tranzacționare din România au consemnat cea mai mică creștere la 12 luni dintre țările central-est europene cuprinse în UE.
Comparativ cu anul 2018 și prima jumătate din 2019, când pretențiile vânzătorilor de locuințe și-au temperat sensibil creșterea, a doua jumătate a anului trecut a adus, dimpotrivă, o accelerare la acest capitol. Astfel, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată pentru apartamentele disponibile spre vânzare la nivel național (atât vechi, cât și noi) la finele lunii decembrie 2019 era cu 8,2% mai mare decât cea consemnată la început de 2019.
Citește și: Prețurile apartamentelor în 2019: creștere de două cifre în Cluj-Napoca. Vezi situația celorlalte centre regionale
Cele mai citite articole
Prețurile finale, rezultatul procesului de negociere
După cum se știe, însă, între prețurile solicitate de către proprietari și cele finale, de tranzacționare, există o difere…
Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro
Leave a Comment
Your email address will not be published. Required fields are marked with *