728 x 90

Sfaturi pentru a depasi anxietatea

Sfaturi pentru a depasi anxietatea

Anxietatea este o emotie caracterizata de sentimente de tensiune, ganduri de ingrijorare si schimbari fizice precum cresterea tensiunii arteriale. Cunoasterea diferentei dintre sentimentele normale de anxietate si o tulburare de anxietate care necesita ingrijiri medicale poate ajuta o persoana sa identifice si sa trateze afectiunea. Tulburarile de anxietate sunt cele mai frecvente tulburari psihice. Aproape

Anxietatea este o emotie caracterizata de sentimente de tensiune, ganduri de ingrijorare si schimbari fizice precum cresterea tensiunii arteriale. Cunoasterea diferentei dintre sentimentele normale de anxietate si o tulburare de anxietate care necesita ingrijiri medicale poate ajuta o persoana sa identifice si sa trateze afectiunea.

Tulburarile de anxietate sunt cele mai frecvente tulburari psihice. Aproape 1 din 3 oameni au o forma de tulburare de anxietate pe parcursul vietii. Acestea pot fi declansate in urma stresului sau a unui episod care ti-a marcat viata, decesul unei persoane dragi, un divort etc.

Daca aveti de-a face cu anxietate in mod regulat, medicamentele nu trebuie sa fie singurul dvs. tratament. Pentru a va calma mintea si a reduce stresul, incercati sa folositi sfaturile de mai jos in rutina zilnica. Pentru rezultate si mai bune nu ezitati sa apelati la un tratament anxietate de specialitate.

Miscare. Exercitiile fizice sunt o…

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos