728 x 90

Maurice Munteanu îți dezvăluie tot ce se mai întâmplă în moda masculină, trend-uri, chestii, socoteli

Maurice Munteanu îți dezvăluie tot ce se mai întâmplă în moda masculină, trend-uri, chestii, socoteli

VEZI GALERIA FOTO Cu toate acestea, o industrie, un fel de mașinărie imensă, lansează colecții după colecții și asta se lasă uneori cu mici drame – de ce, domnule, trebuie să ne îmbrăcăm ca femeile, cine poartă toate chestiile astea, de ce costă atât? Ideea e că bărbații nu trebuie să se îmbrace ca femeile.

VEZI GALERIA FOTO

Cu toate acestea, o industrie, un fel de mașinărie imensă, lansează colecții după colecții și asta se lasă uneori cu mici drame – de ce, domnule, trebuie să ne îmbrăcăm ca femeile, cine poartă toate chestiile astea, de ce costă atât?

Ideea e că bărbații nu trebuie să se îmbrace ca femeile. Dar s-a întâmplat o chestie interesantă – după zeci de ani în care femeile au purtat sacouri masculine, pantofi Oxford, pantaloni cu talia înaltă și pense, bref, tot felul de chestii de inspirație masculină, a venit și rândul bărbaților să experimenteze – botine cu toc ceva mai înalt (vezi Maison Margiela), rochii-cămașă (Ann Demeulemeester), paltoane cu volume îndrăznețe (Louis Vuitton), salopete mulate, fluo (Balenciaga) etc.

Din punct de vedere social s-a născut o chestie interesantă – dacă o femeie poartă un costum masculin nu o judecă nimeni, ba dimpotrivă, toată lumea apreciaz…

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos