728 x 90

Creditele bancare, cele mai mari generatoare de datorii neachitate

Creditele bancare, cele mai mari generatoare de datorii neachitate

In ultimii ani din ce in ce mai multe persoane sunt ademenite de mirajul consumului modern, iar pentru a-si achizitiona ceea ce au nevoie recurg la contractarea de credite pe care mai tarziu nu le mai pot plati. Daca in prima faza beneficiarii au senzatia ca se pot descurca cu plata ratelor, in timp lucrurile

In ultimii ani din ce in ce mai multe persoane sunt ademenite de mirajul consumului modern, iar pentru a-si achizitiona ceea ce au nevoie recurg la contractarea de credite pe care mai tarziu nu le mai pot plati. Daca in prima faza beneficiarii au senzatia ca se pot descurca cu plata ratelor, in timp lucrurile ajung sa se schimbe deoarece sumele aferente ratelor se aduna restului de cheltuieli curente ale gospodariei. 

Chiar daca dorinta de a face investitii in propria locuinta sau propriul confort este mare, aceasta nu trebuie sa fie platita nici cu bani imprumutati si nici cu rate care sa te coste in definitiv propria liniste. Pe Kruk Romania pareri putem citi despre felul in care un credit bancar poate schimba aspectele vietii noastre si despre felul in care putem reesalona plata ratelor, daca intampinam dificultati in ceea ce priveste rambursarea acestora.

Reducerile- un motiv care instiga la consum

Cert este ca, potrivit studiilor, in mediul rural se inregistreaza o rata mult mai mica a indatorarii pentru achizitionarea unor obiecte personale, fara de mediul urban, unde reclama si publicitatea ne impung treptat catre a consuma si catre a cumpara cat mai mult. Urmarind intregul fir al promovarii, mai ales pe canalele media cunoscute, ajungi la un moment dat sa consideri ca ai nevoie de anumite produse chiar daca deja le detii, fie si la o scara mai mica. 

Sub egida unor promotii sau reduceri vei constata ca poti sa iti achizitionezi un nou televizor, alte mobilier, mai modern sau chiar o masina. Pentru a putea face acest lucru este insa nevoie de bani, iar cea mai la indemana solutie pentru multi utilizatori este aceea de a apela la banci pentru un credit bancar. Bancile calculeaza insa dobanzile si ratele conform propriilor reguli, lucru care poate constitui un inconvenient, mai ales ca fiecare individ este o entitate separata, cu o viata distincta. 

Pentru ca planul de rambursare nu este unul personalizat in totalitate, unele persoane ajung sa intre intr-un cerc vicios, nemaiputand sa isi acopere ratele, fiind stresati, presati si frustrati, lucru care le afecteaza calitatea vietii.

Kruk Romania, compania care activeaza pe piata din Romania inca din anul 2007 cunoaste aceste probleme si cunoaste de asemenea si incertitudinea moderna pe care o traim cu totii. Un credit bancar nu isi schimba conditiile de plata chiar daca ai ramas fara job sau ai suferit o modificare in minus a salariului. Insa Kruk Romania poate schimba aceste lucruri si te poate ajuta sa platesti conform unui grafic special creat in functie de nevoile tale, dar si de capacitatea ta de a plati. Sistemul este foarte simplu, responsabilizand platitorul si oferindu-i acestuia posibilitatea de a-si controla platile, astfel incat ratele sa nu mai constituie o problema. 

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos