728 x 90

Cine are de suferit în scenariul unei deconectări în masă de la sistemul centralizat de termoficare?

Cine are de suferit în scenariul unei deconectări în masă de la sistemul centralizat de termoficare?

Avariile repetate și zilele petrecute în frig și fără apă caldă pe timpul iernii ar putea să îi determine pe mulți dintre bucureșteni să ia serios în considerare opțiunea deconectării de la sistemul centralizat de încălzire. Dacă problemele se vor ține lanț în continuare, nu ar trebui să ne mirăm dacă la vară o să

Avariile repetate și zilele petrecute în frig și fără apă caldă pe timpul iernii ar putea să îi determine pe mulți dintre bucureșteni să ia serios în considerare opțiunea deconectării de la sistemul centralizat de încălzire.

Dacă problemele se vor ține lanț în continuare, nu ar trebui să ne mirăm dacă la vară o să înceapă marea deconectare, a declarat în cadrul ediției din decembrie a emisiunii imoExpert Mihai Mereuță, președintele Ligii Asociațiilor de Proprietari Habitat.

[embedded content]

„Marea deconectare va crea un paradox. Cu cât scade numărul de consumatori, cu atât scade eficiența unui sistem centralizat de încălzire, Culmea e că într-un sistem mai puțin eficient vor rămâne exact cei dintre noi care nu avem resurse să punem un alt sistem de încălzire”, a declarat Mereuță, prezent în platoul imoExpert.

„Nu e greu să iei o decizie, să îți pui o centrală. Problema este care e pasul următor ș…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos