728 x 90

Proiect 100% verde la marginea Capitalei. Plătești iarna încălzirea cu echivalentul a două meniuri de mâncare

Proiect 100% verde la marginea Capitalei. Plătești iarna încălzirea cu echivalentul a două meniuri de mâncare

Dezvoltatorul unui ansamblu aflat în construcție la marginea Capitalei, în Mogoșoaia, le promite cumpărătorilor costuri extrem de reduse pentru apă caldă, încălzirea și răcirea apartamentelor. Prima clădire a fost inaugurată deja și este 100% verde, după cum spune acesta. „Este prima clădire din România care a fost verde la construcție, s-au respectat standardele, să nu

Dezvoltatorul unui ansamblu aflat în construcție la marginea Capitalei, în Mogoșoaia, le promite cumpărătorilor costuri extrem de reduse pentru apă caldă, încălzirea și răcirea apartamentelor. Prima clădire a fost inaugurată deja și este 100% verde, după cum spune acesta.

„Este prima clădire din România care a fost verde la construcție, s-au respectat standardele, să nu polueze, și automat, când o predai devine 100% verde. Nu avem gaz, curentul este cumpărat doar din surse verzi – hidrocentrale sau panouri fotovoltaice, eoliene și așa mai departe, avem prize pentru mașini electrice, gunoiul se reciclează integral (…) la 50 de metri avem autobuzul și avem parcare pentru biciclete”, a declarat Gabriel Focșeneanu, managerul ansamblului în cauză, numit LOFT green apartments, în cadrul ediției din decembrie a emisiunii imoExpert.

„Trăind acolo, ar trebui să nu poluezi absolut deloc”, a mai punctat el.

Focșeneanu și echipa sa…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos