728 x 90

Laptele praf fara lactoza este formula speciala pentru copiii care nu pot consuma lapte de vaca

Laptele praf fara lactoza este formula speciala pentru copiii care nu pot consuma lapte de vaca

Una dintre problemele pe care tinerele mamici o depisteaza destul de rapid la micuti este intoleranta la lactoza. Micutii nu pot sa difere zaharul din lapte si din produse lactate, astfel ca laptele normal nu prea poate face parte din alimentatia lor. Pentru ca nu au suficienta lactaza in sistemul digestiv, bebelusii risca sa nu

Una dintre problemele pe care tinerele mamici o depisteaza destul de rapid la micuti este intoleranta la lactoza. Micutii nu pot sa difere zaharul din lapte si din produse lactate, astfel ca laptele normal nu prea poate face parte din alimentatia lor.

Pentru ca nu au suficienta lactaza in sistemul digestiv, bebelusii risca sa nu poata sa se alimenteze corect, mai ales ca lapticul este vital in primele saptamani de viata. Ca manifestari imediate ale intolerantei intalnim fermentarea zaharului in intestinul gros, de unde si diaree, emisii frecvente de gaze, balonare, greata, dureri de burtica, crampe, chiar eruptii urate pe piele si raceli frecvente.

Daca vrem sa scapam rapid de simptomatologie trebuie sa inlocuim urgent laptele obisnuit cu un lapte praf special, denumit lapte praf fara lactoza. Laptele care nu contine lactoza se recomanda inca de la nastere, e bine tolerat de organism, are formula speciala cu izolat proteic de soia si e imbogatit cu o serie de constituenti de origine animala, are uleiuri vegetale si glucide usor de digerat.

Vitaminele si oligoelementele din acest lapte praf sunt esentiale pentru o dezvoltare armonioasa a intregului organism al bebeluslui, proteinele din soia pe care le gasim in fiecare doza de lapte praf fara lactoza ii asigura micutului tot ce are nevoie pentru energie si o viata fara probleme.

Lapticul fara lactoza se poate administra si dupa alaptare, este foarte simplu de preparat, se gaseste la preturi bune in magazinul online, livrarile sunt rapide si e sigur pentru copiii aflati in plina dezvoltare. Formulele speciale sunt testate in permanenta si sunt verificate, corespund celor mai noi si moderne standarde de prelucrare a laptelui praf, cantitatile din fiecare cutie de lapte praf sunt suficiente pentru a putea hrani fara probleme copilul cateva zile bune.

Cu laptele praf fara lactoza pentru bebelusi vei scapa de stresul hranitului si de manifestari neplacute dupa fiecare gurita de laptic obisnuit si ii vei oferi copilului ce are nevoie pentru a creste mare si sanatos.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos