728 x 90

Noul „punct fierbinte” al rezidențialului bucureștean – și nu numai!

Noul „punct fierbinte” al rezidențialului bucureștean – și nu numai!

Ansamblul Estoria City va cuprinde patru clădiri rezidențiale, cu un total de aproximativ 1.200 de unități locative După ce a atras importante dezvoltări comerciale, această zonă devine tot mai atractivă pentru construcția de locuințe, dar și de birouri. În perioada de boom a pieței imobiliare autohtone, în anii 2006-2008, numeroși dezvoltatori s-au orientat spre zona

Ansamblul Estoria City va cuprinde patru clădiri rezidențiale, cu un total de aproximativ 1.200 de unități locative
După ce a atras importante dezvoltări comerciale, această zonă devine tot mai atractivă pentru construcția de locuințe, dar și de birouri.

În perioada de boom a pieței imobiliare autohtone, în anii 2006-2008, numeroși dezvoltatori s-au orientat spre zona de nord a Bucureștiului, unde existau destule terenuri disponibile pentru construcții: aici au apărut, prin urmare, atât numeroase proiecte de birouri, cât și ansambluri rezidențiale. În timpul recesiunii, însă, atenția multor jucători de pe această piață s-a îndreptat spre zona de sud a Capitalei, unde prețurile terenurilor erau mai accesibile și permiteau dezvoltarea de locuințe pretabile pentru achiziția prin programul Prima Casă.

Fostele platforme industriale, mină de aur în imobiliare

La câțiva ani buni de la revenirea pe o tendință ascendentă a pieței locale, pe…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos