728 x 90

Regnum Residence, 300 de apartamente noi în estul Bucureștiului: un ansamblu rezidențial aerisit, cu piscină privată (P)

Regnum Residence, 300 de apartamente noi în estul Bucureștiului: un ansamblu rezidențial aerisit, cu piscină privată (P)

Ansamblul rezidențial Regnum Residence se află în curs de construcție În conformitate cu preferințele cumpărătorilor, proiectul va fi format doar din apartamente cu două și trei camere. Aflat în curs de construcție, ansamblul rezidențial Regnum Residence este situat în estul Bucureștiului, în imediata apropiere a complexului comercial Dragonul Roșu. Amplasat pe un teren de 17.500

Ansamblul rezidențial Regnum Residence se află în curs de construcție
În conformitate cu preferințele cumpărătorilor, proiectul va fi format doar din apartamente cu două și trei camere.

Aflat în curs de construcție, ansamblul rezidențial Regnum Residence este situat în estul Bucureștiului, în imediata apropiere a complexului comercial Dragonul Roșu. Amplasat pe un teren de 17.500 de metri pătrați, acesta va fi format din patru clădiri de apartamente, cu regim de înălțime D+P+5E. Ca răspuns la cererea existentă în piață, majoritatea unităților locative din cadrul complexului, respectiv 260, vor avea două camere, în vreme ce alte 30 vor avea trei camere.

Conceptul arhitectural al proiectului pune accent pe confortul și intimitatea locatarilor
Apartamente cu TVA de 5%

Regnum Residence va fi dezvoltat în două etape de construcție, cea dintâi urmând a fi gata până în august 2020. Ca suprafețe, apartamentele cu două camere se vor încadra …

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos