728 x 90

(P) Cum te îmbraci la petrecerea firmei? Idei și recomandări

(P) Cum te îmbraci la petrecerea firmei? Idei și recomandări

Petrecerea firmei pare a fi acel gen de situație în care contrariile se întâlnesc. Este o petrecere, deci diferită de ocazia pentru care mergi zi de zi la job, pentru a munci, dar nu e acel gen de petrecere cu care ești obișnuită. Amuzamentul va fi cel mai adesea subordonat relațiilor pe care ți le

Petrecerea firmei pare a fi acel gen de situație în care contrariile se întâlnesc. Este o petrecere, deci diferită de ocazia pentru care mergi zi de zi la job, pentru a munci, dar nu e acel gen de petrecere cu care ești obișnuită. Amuzamentul va fi cel mai adesea subordonat relațiilor pe care ți le faci și conversațiilor în care îți dovedești abilitățile, iar excesele sunt practic interzise. De partea cealaltă, trebuie să renunți la seriozitatea de care dai dovadă în spațiul office zilnic.

Aceste cerințe sunt cele de care trebuie să ții seama și atunci când vrei să găsești răspunsul la întrebarea „cum te îmbraci pentru petrecerea firmei?”. Mizează pe ținute elegante și stilate, dar, precum în cazul comportamentului, evită cu grijă orice urmă de ostentativ. Vezi care sunt regulile de care să ții seama când te îmbraci pentru petrecerea firmei, dar și idei de ținute perfecte!

Principiile outfitului perfect pentru petrecere…

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos