728 x 90

3 piese de lenjerie pentru weekend

3 piese de lenjerie pentru weekend

Temperaturile scad și toamna isi intra in drepturi. Dar de ce sa renunti la senzualitate? Inca nu a venit vremea pijamalelor – salopeta, de fapt, am spune noi, nu e niciodata vremea lor. Iata deci 3 idei de tinute pentru noapte care vor pastra flacara aprinsa in dormitor, fiind in acelasi timp confortabile si placut

Temperaturile scad și toamna isi intra in drepturi. Dar de ce sa renunti la senzualitate? Inca nu a venit vremea pijamalelor – salopeta, de fapt, am spune noi, nu e niciodata vremea lor. Iata deci 3 idei de tinute pentru noapte care vor pastra flacara aprinsa in dormitor, fiind in acelasi timp confortabile si placut de purtat in fiecare seara. 

Un babydoll incitant care sa iti puna silueta în evidență, este confortabil și plăcut la atingere, fiind perfect pentru a fi purtat un weekend întreg. Te asiguram ca-ti vei surprinde partenerul si-i vei aminti cât de sexy ești. Alege acest model sau unul asemanator (gasesti o multime la SevenSins.ro) si cu siguranță vei avea parte de un weekend cu adevărat special.

La fel de interesanta poate fi o camasa de noapte. Chiar daca termenul nu pare prea senzual, iata cam cum poate arata aceasta: 

Destul de bine, nu? Dantela este mereu asociata cu seductia in dormitor, asa ca nu ezit…

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos