728 x 90

Județele României „față cu” puterea de cumpărare – inclusiv în imobiliare!

Județele României „față cu” puterea de cumpărare – inclusiv în imobiliare!

Atât în 2017, cât și în 2018, puterea de cumpărare s-a majorat la nivel național Puterea de cumpărare reprezintă un indicator important în imobiliare, cheltuielile cu locuința (chirie sau rată la bancă) atrăgând o bună parte din veniturile populației. Compania de analiză și cercetare GfK a publicat datele studiului anual privind puterea de cumpărare la

Atât în 2017, cât și în 2018, puterea de cumpărare s-a majorat la nivel național

Puterea de cumpărare reprezintă un indicator important în imobiliare, cheltuielile cu locuința (chirie sau rată la bancă) atrăgând o bună parte din veniturile populației.

Compania de analiză și cercetare GfK a publicat datele studiului anual privind puterea de cumpărare la nivel european. În România, venitul net anual disponibil pe cap de locuitor a crescut cu 18% în 2018, ajungând la 5.083 de euro (față de 4.556 euro în 2017 și, respectiv, 4.181 euro în 2016). Este evident că această creștere a puterii de cumpărare are un impact semnificativ și în domeniul imobiliarelor – iar asta cu atât mai mult în contextul tendinței de stabilizare a prețurilor locuințelor, dar și al stabilității chiriilor.

București, Ilfov, Cluj și Timiș – cei 4 poli de dezvoltare ai țării

Între județ…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos