728 x 90

Rochii iconice pentru evenimente cu stil

Rochii iconice pentru evenimente cu stil

Toate o ştim pe Carrie Bradshaw din Sex and The City şi ne-o amintim mai ales pentru stilul iconic şi rochiile superbe pe care le purta la cocktailuri şi party-urile la care se reunea crema societăţii. Stilul lui Carrie a fost compus întotdeauna din ținute surprinzătoare indiferent de ocazie. Nu foarte multe dintre noi avem

Toate o ştim pe Carrie Bradshaw din Sex and The City şi ne-o amintim mai ales pentru stilul iconic şi rochiile superbe pe care le purta la cocktailuri şi party-urile la care se reunea crema societăţii. Stilul lui Carrie a fost compus întotdeauna din ținute surprinzătoare indiferent de ocazie.

Nu foarte multe dintre noi avem ocazia să participăm la asemenea evenimente glam, însă cu siguranţă orice femeie are nevoie la un moment dat de o rochie fabuloasă pentru o nuntă stilată, un botez sau orice alt eveniment important din viaţă. Iar aleasă corect, rochia te poate transforma în vedeta serii.

Modele de rochii cu care vei străluci

Pentru a evita stresul cumpărăturilor din magazine, poţi oricând să cumperi rochii online, iar cum piaţa din online este foarte ofertantă, nu încape îndoială că vei găsi ceva pe gustul tău. StylishCircle.ro îţi pune la dispoziţie cele mai frumoase rochii pentru evenimente sofisticate.

Rochi…

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos