728 x 90

Începe construcția ansamblului rezidențial H Pipera Lake: 1.350 de locuințe noi în București FOTO

Începe construcția ansamblului rezidențial H Pipera Lake: 1.350 de locuințe noi în București FOTO

Format din 17 clădiri, ansamblul va fi amplasat pe un teren de 57.000 de metri pătrați Prima fază a proiectului H Pipera Lake va aduce 390 de apartamente noi în nordul Bucureștiului. Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, a anunțat începerea lucrărilor de construcție la cel mai mare ansamblu rezidențial

Format din 17 clădiri, ansamblul va fi amplasat pe un teren de 57.000 de metri pătrați
Prima fază a proiectului H Pipera Lake va aduce 390 de apartamente noi în nordul Bucureștiului.

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, a anunțat începerea lucrărilor de construcție la cel mai mare ansamblu rezidențial local al său: H Pipera Lake. BTD Construct a fost desemnat antreprenor general al proiectului.

Cu o investiție totală estimată la 90 de milioane de euro, ansamblul va fi amplasat pe un teren de 57.000 de metri pătrați de pe malul lacului Pipera din Capitală și va cuprinde 1.350 de apartamente. Cele 17 clădiri ale proiectului urmează a fi dezvoltate în trei etape. Cea dintâi fază de construcție, ce urmează a fi finalizată la finalul anului 2020, va cuprinde cinci clădiri a câte 78 de apartamente fiecare.

„H Pipera Lake este un proiect de mari dimensiuni, iar demararea lucrărilor de construcție m…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos