728 x 90

Tranzacțiile imobiliare din Timiș, Brașov, Constanța și Iași în T2 2019

Tranzacțiile imobiliare din Timiș, Brașov, Constanța și Iași în T2 2019

Cele patru județe au urmat tendința resimțită la nivel național Alături de București, Ilfov și Cluj, Timișul, Brașovul, Constanța și Iașiul se numără printre cele mai active județe ale țării din punctul de vedere al numărului de tranzacții imobiliare încheiate în T2 2019. Potrivit celui mai recent raport de piață realizat de Analize Imobiliare, numărul

Cele patru județe au urmat tendința resimțită la nivel național
Alături de București, Ilfov și Cluj, Timișul, Brașovul, Constanța și Iașiul se numără printre cele mai active județe ale țării din punctul de vedere al numărului de tranzacții imobiliare încheiate în T2 2019.

Potrivit celui mai recent raport de piață realizat de Analize Imobiliare, numărul tranzacțiilor imobiliare a scăzut, trimestrul trecut, în majoritatea județelor cu cea mai intensă activitate la acest capitol. Cum excepție de la această tendință au făcut doar Bucureștiul și Ilfovul, în această situație se află și Timișul, Brașovul, Constanța și Iașiul.

Iată situația activității de tranzacționare din aceste patru județe, după cum reiese din datele Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI):

Citește și:
Bucureștiul și Ilfovul contrazic tendința de scădere a volumului de tranzacții imobiliare
Tranzacțiile cu …

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos