728 x 90

Tips & tricks: 5 sfaturi despre cum sa-ti alegi cea mai potrivita rochie de seara

Tips & tricks: 5 sfaturi despre cum sa-ti alegi cea mai potrivita rochie de seara

Doamnele si domnisoarele care urmeaza sa participe la evenimente importante, asa cum sunt nuntile, botezurile sau petrecerile aniversare trebuie sa stie foarte bine cum sa aleaga, din paleta larga de rochii de seara elegante, una care sa le puna in valoare atuurile, astfel incat sa arate impecabil. In randurile ce urmeaza, femeile pot citi principalele

Doamnele si domnisoarele care urmeaza sa participe la evenimente importante, asa cum sunt nuntile, botezurile sau petrecerile aniversare trebuie sa stie foarte bine cum sa aleaga, din paleta larga de rochii de seara elegante, una care sa le puna in valoare atuurile, astfel incat sa arate impecabil.

In randurile ce urmeaza, femeile pot citi principalele sfaturi pe care trebuie sa le ia in considerare pentru a atrage privirile tuturor, dar si pentru a se simti bine in propria piele.

Stilul ideal

Pentru inceput, reprezentantele sexului frumos trebuie sa se gandeasca la stilul care le avantajeaza cel mai mult. Ele pot alege intre rochii scurte, midi sau lungi. De exemplu, rochiile scurte sunt perfecte pentru domnisoarele tinere, care doresc sa-si puna in evidenta formele frumoase, pe cand rochiile midi, precum si cele lungi sunt ideale pentru orice tip de silueta.

Rochiile lungi si negre se numara dintotdeauna printre preferintele doam…

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos