728 x 90

Luxuria Domenii Residence intră în cea de-a doua fază de dezvoltare: urmează 268 de apartamente „eco”

Luxuria Domenii Residence intră în cea de-a doua fază de dezvoltare: urmează 268 de apartamente „eco”

La finalizare, Luxuria Domenii Residence va cuprinde nouă blocuri, cu un total de 630 de apartamente; locatarii vor avea la dispoziție aproape 10.000 de metri pătrați de spații verzi, plus alte facilități. Ansamblul rezidențial Luxuria Domenii Residence, dezvoltat de compania autohtonă Impact Developer & Contractor Group (prin Bergamot Developments), intră în cea de-a doua etapă

La finalizare, Luxuria Domenii Residence va cuprinde nouă blocuri, cu un total de 630 de apartamente; locatarii vor avea la dispoziție aproape 10.000 de metri pătrați de spații verzi, plus alte facilități.

Ansamblul rezidențial Luxuria Domenii Residence, dezvoltat de compania autohtonă Impact Developer & Contractor Group (prin Bergamot Developments), intră în cea de-a doua etapă de dezvoltare. Aceasta va cuprinde 268 de apartamente, 296 locuri de parcare subterane și zece grădini tematice și spații verzi, în suprafață de 2.500 de metri pătrați. Termenul de livrare este trimestrul al treilea al anului viitor. Potrivit reprezentanților companiei, finalizarea structurii celor trei blocuri din prima etapă de construcție și a finisajelor pentru primul lot de apartamente din cadrul acesteia marchează încheierea perioadei de prevânzare și creșterea prețului de listă la 1.700 euro pe metru pătrat (+TVA), începând cu data de 1 august 2019.

P…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos