728 x 90

Balustradele din sticla securizata pentru scari se monteaza usor si arata bine

Balustradele din sticla securizata pentru scari se monteaza usor si arata bine

Scarile dintr-o institutie sunt mai importante decat credem. Este fac parte din arhitectura interioara, pe ele se circula zilnic. Siguranta este pe primul plan, dar conteaza mult si designul lor, modul in care sunt integrate anumite elemente de arhitectura pentru a arata cat mai bine si a oferi celor care intra in cladirile de birouri

Scarile dintr-o institutie sunt mai importante decat credem. Este fac parte din arhitectura interioara, pe ele se circula zilnic. Siguranta este pe primul plan, dar conteaza mult si designul lor, modul in care sunt integrate anumite elemente de arhitectura pentru a arata cat mai bine si a oferi celor care intra in cladirile de birouri o experienta cat mai placuta la folosire.

Pentru ca sunt destul de inalte scarile din cladirile de birouri au nevoie si de protectie pentru a asigura o deplasare cat mai usoara pana la etaje superioara. Aceasta protectie este oferita de balustrade. Balustradele pot sa fie prezente pe ambele parti laterale ale scarilor sau doar pe o parte, depinde de maniera in care sunt construite scarile.

O optiune des intalnita in cladirile de birouri este reprezentata de blustradele din sticla securizata. Pe langa faptul ca arata bine, balustradele din sticla securizata sunt usor de intretinut, sunt rezistente la uzura si la zgariere, in caz de socuri nu pot provoca ranirea celor care se afla pe scari. Balustrada din sticla securizata va putea fi montata foarte usor, cu sisteme de prindere clasice, lumina va putea circula mai usor in zona scarilor, spatiul delimitat parand mai mare.

Cu balustradele din sticla securizata aspectul interiorului va fi mai elegant, scarile vor arata mult mai bine, se vor putea folosi si accentuari cu lumina LED. Firmele care comercializeaza si executa balustradele din sticla securizata ofera consultanta specializata si cele mai bune solutii pentru integrarea rapida a balustradelor in decorul interior.

Un exemplu de firma este si AbcLudens. AbcLudens.ro ofera balustrade de sticla la preturi bune, care includ si transport, manopera, montaj pentru Bucuresti si Ilfov. Lucrarile se executa in toata tara, in 15 zile lucratoare, preturile variaza si in functie de proiect si de suprafete.

AbcLudens.ro ofera balustrade de sticla securizata care pot fi cu sticla cu prindere in conectori laterali, sticla securizata clara de 10-16 mm, ultra clara, sablata, fumurie, conectorii sunt din inox, mana curenta din lemn de esenta tare, care arata foarte bine. Sticla cu prindere in montati medii pe treapta e o alta varianta propusa de AbcLudens, sticla poate avea intre 10-12 mm, poate fi clara, ultra clara, sablata, fumurie, dar se poate solicita si sticla cu prindere in profil U tip menghina, sticla avand dimensiuni cuprinse intre 12-20 mm.

Mana curenta este din aluminiu, termenul de executie este de 20 de zile lucratoare. O varianta mai complexa este sticla cu prindere in conectori laterali si mana curenta in console, cu sticla securizata 10-16 mm, mana curenta lemn stejar cu prindere in console inox. Orice varianta ati alege puteti avea rapid lucrarea dorita la cele mai bune preturi.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos