728 x 90

Clitoroplastia sau cum sa ai parte de experiente sexuale intense dupa o operatie simpla

Cea mai sensibila parte erogena a femeii este clitorisul. Odata stimulat clitorisul poate produce imediat placere sexuala intensa, excitare sexuala si orgasm intens la stimularea sexuala, asa ca nu e de mirare ca femeile isi doresc un clitoris cat mai bine conturat pentru a avea parte de placere augmentata in pat. Placerea mai mare poate

Cea mai sensibila parte erogena a femeii este clitorisul. Odata stimulat clitorisul poate produce imediat placere sexuala intensa, excitare sexuala si orgasm intens la stimularea sexuala, asa ca nu e de mirare ca femeile isi doresc un clitoris cat mai bine conturat pentru a avea parte de placere augmentata in pat.

Placerea mai mare poate fi obtinuta simplu printr-o clitoroplastie, adica prin indepartarea pielii in exces care acopera de obicei clitorisul, dar si prin micsorarea sa. Este o operatie asemanatoare cu circumcizia la barbati, pielea respectiva, preputul feminin poate sa fie „ajustata” in asa fel incat stimularea sa fie si mai puternica.

Se elibereaza corpul clitoridian si se mobilizeaza pentru a avea o excitabilitatea mai mare cand are loc actul sexual si penetrarea efectiva repetata.

Clitoroplastia poate trata frigiditatea, permite coborarea clitorisului daca e situat la mai mult de 2.5-3 cm de meatul urinar. Intreaga procedura dureaz…

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos