728 x 90

Avantajele echipamentelor de presare cauciucuri

Avantajele echipamentelor de presare cauciucuri

Una dintre cele mai importante companii importatoare si distribuitoare de echipamente pentru prelucrarea si compactarea deseurilor din tara, Awe Waste Compactors, importa si distribuie in tara echipamente produse de firma germana Bergmann si de firma irlandeza MACFAB, cu o experienta indelungata in domeniu si cu oferte de nerefuzat in ceea ce priveste presa de dezmembrat

Una dintre cele mai importante companii importatoare si distribuitoare de echipamente pentru prelucrarea si compactarea deseurilor din tara, Awe Waste Compactors, importa si distribuie in tara echipamente produse de firma germana Bergmann si de firma irlandeza MACFAB, cu o experienta indelungata in domeniu si cu oferte de nerefuzat in ceea ce priveste presa de dezmembrat cauciucuri.

Principalele motive pentru care ai nevoie de o presa de dezmembrat cauciucuri

Presele de dezmembrat anvelope sunt puternice, au un consum de energie electrica redus, sunt, in general, intuitiv de manevrat si necesita un minimum de mentenanta. Aceste caracteristici transforma presa intr-un compactor perfect pentru societatile comerciale care efectueaza activitati de dezmembrari auto.

In general, produsele din aceasta gama separa jantele din otel sau aluminiu si este ideal de utilizat in locuri in care trebuie procesata o cantitate mare de anvelope, asigurand o productivitate ridicata a muncii.

In general, aceste prese simplifica foarte mult procesul de compactare, care se realizeaza in cateva zeci de secunde, in functie de model. Sistemul hidraulic este foarte rapid si puternic si nu prezinta riscul supraincalzirii utilajului, evitand defectarea rapida a acestuia. Mai mult decat atat, deformarea cauciucurilor se face in parametri optimi si in conditii de deplina siguranta, modelele de prese putand fi utilizate fara restrictii in cazul oricaror tipuri de anvelope.

Echipamentele de compactare sunt proiectate cu maxima atentie si au beneficiat, de-a lungul timpului, de teste, astfel incat beneficiarii pot fi incredintati ca au facut cea mai buna alegere atunci cand au decis sa achizitioneze un astfel de utilaj pentru a-l folosi in scop profesional. Sistemul de control este foarte bun, prevenind incidentele nedorite din timpul functionarii si, daca se respecta regulile de protectie a muncii, nu mai exista riscuri pentru personalul care manevreaza un asemenea compactor.

Mod de functionare si avantaje ale preselor de dezmembrat cauciucuri

Modul de functionare al preselor de dezmembrat cauciucuri este simplu: pneurile sunt asezate pe echipamentul de compactare si, prin actionarea manetei mecanice, cilindrii hidraulici sunt pusi in miscare, comprimand anvelopa cu janta cu tot, astfel incat, la final, anvelopa sa poata fi indepartata fara efort.

Presele de dezmembrat cauciucuri isi vor dovedi eficienta inca din primele zile de utilizare, dar si multi ani dupa aceea, fara a fi nevoie de o ingrijire speciala sau de o intretinere care sa presupuna cheltuieli suplimentare semnificative. Oferta companiei AWE Waste Compactors este bogata in acest sens si propune clientilor prese produse de firme de renume international.

Echipamentele de o calitate si o performanta incontestabile reprezinta solutii personalizate in functie de specificul fiecarui proiect in parte. Acum ideea de a investi intr-o presa de dezmembrat cauciucuri nu mai este un vis frumos, ci poate fi o realitate foarte apropiata. Gratie acestor echipamente, cauciucurile pot fi separate de jenti mai usor, in vedere repararii, folosirii sau reciclarii acestora.

Cum piata de cauciucuri este bine dezvoltata si aspectata in Romania, cum foarte multe familii investesc in autoturisme personale, iar companiile pun la dispozitia angajatilor masini de serviciu, este necesara achizitionarea unor prese de dezmembrat cauciucuri.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos