728 x 90

Caracteristicile carbunelui de gratar ideal

Caracteristicile carbunelui de gratar ideal

Unul dintre cele mai importante elemente pentru un gratar reusit este carbunele. Nu conteaza numai carnea si calitatea gratarului, ci conteaza foarte mult si calitatea carbunelui, capacitatea grataragiului de a controla focul si de a prepara carnea sau legumele fara a le arde. Un gratar poate fi facut si numai cu lemne de foc, insa

Unul dintre cele mai importante elemente pentru un gratar reusit este carbunele. Nu conteaza numai carnea si calitatea gratarului, ci conteaza foarte mult si calitatea carbunelui, capacitatea grataragiului de a controla focul si de a prepara carnea sau legumele fara a le arde.

Un gratar poate fi facut si numai cu lemne de foc, insa carbunii sunt indicati pentru a pregati o cantitate mai mare de alimente. Cel mai bun carbune de gratar poate fi comandat acum si online, pentru ca, de cele mai multe ori, pungile cumparate din magazine produc dezamagire clientilor.

Cine cumpara carbuni de gratar si de ce?

O intrebare care poate parea stupida la inceput, dar, in fond, este foarte bine gandita! Carbunii de gratar pot fi achizitionati in cantitati mai mici sau mai mari din mediul online, de la magazinul KingPellet. In general, restaurantele si terasele care se ocupa cu prepararea gratarului in mediu controlat, dar si reprezentantii teraselor care comercializeaza, pe perioada verii, mici, carne de porc, de oaie, de vita la gratar sunt candidatii ideali! Acestia cumpara o cantitate mai mare de carbune, nu numai cateva kilograme.

Carbunii de gratar sunt elemente importante in prepararea hranei in acest mod, de aceea nu trebuie sa lipseasca nici din casele oamenilor. Sunt persoane care pregatesc gratar cel putin o data sau de doua ori pe saptamana, fie la intalnirile cu prietenii sau cu rudele, fie, pur si simplu, pentru a-l prepara si pentru a-l consuma alaturi de alte garnituri si salate in timpul saptamanii.

Cele mai citite articole

Tipuri de carbuni

Carbunele din lemn, denumit si mangal, se obtine carbonizand lemnul in atmosfera controlata prin absenta oxigenului, un procedeu care asigura extragerea umiditatii si a materiilor vegetale volatile pentru a lasa numai carbunele curat si cateva minerale. Carbunele din lemn are o structura micro-poroasa extraordinara, fiind de o calitate superioara.

Procedeul de obtinere a mangalului este simplu: se stivuieste lemnul in gramezi acoperite cu un strat de argila, carora li se da foc, astfel incat o parte din lemn se topeste, iar o parte se transforma in carbune.

Carbunele din lemn nu este singurul tip de carbune pe care il pun la dispozitie cei de la King Pellet. Este disponibil si mangalul de bocsa, obtinut la temperaturi foarte ridicate, de pana la 650 de grade Celsius, si considerat a fi un combustibil excelent, nu numai pentru a prepara gratarul, ci si pentru incalzire, avand rezistente mecanice scazute.

Carbunii sunt usor de folosit, ideali pentru cumparatori persoane fizice, precum si pentru persoane juridice, pentru familii si grupuri mai mari de persoane, precum si pentru reprezentantii restaurantelor si ai teraselor. Acesti carbuni difera de cei care se gasesc de regula pe piata, nu contin praf, sunt foarte usor de aprins si ard la o temperatura foarte inalta, fiind obtinuti din lemn de esenta tare.

Pe langa carbuni, magazinul online KingPellet ofera clientilor ocazia de a achizitiona si peleti din lemn pentru foc, peleti bedding pentru animale domestice si pentru animale de companie, dar si brichete.

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole