728 x 90

4,2 ha de teren și 18.000 mp de spații industriale, de vânzare pentru 1,49 mil. euro (P)

4,2 ha de teren și 18.000 mp de spații industriale, de vânzare pentru 1,49 mil. euro (P)

Pentru cei interesați de achiziția unor suprafețe ample de teren și/sau spații industriale sau comerciale, RE/MAX Imobis oferă o oportunitate interesantă. Este vorba despre o proprietate amplasată în județul Iași, la marginea orașului Hârlău, scoasă la vânzare pe spatiicomerciale.ro la un preț de 1.499.999 de euro. Conform anunțului de vânzare, aici a funcționat, până nu

Pentru cei interesați de achiziția unor suprafețe ample de teren și/sau spații industriale sau comerciale, RE/MAX Imobis oferă o oportunitate interesantă. Este vorba despre o proprietate amplasată în județul Iași, la marginea orașului Hârlău, scoasă la vânzare pe spatiicomerciale.ro la un preț de 1.499.999 de euro.

Conform anunțului de vânzare, aici a funcționat, până nu demult, o fabrică de mobilă. Imobilul în discuție este compus din teren, în suprafață de 4,2 hectare, și clădiri ce ocupă, cumulat, 18.000 de metri pătrați. La capitolul construcții, de menționat ar fi două hale a câte 3.000 de metri pătrați (dintre care una pe trei nivele și dotată cu două lifturi industriale funcționale), cărora li se adaugă alte hale de diverse dimensiuni și înălțimi, precum și spații de birouri (câte 100 de metri pătrați, pe trei nivele).

Se poate plăti și în rate!

Un aspect demn de menționat în privința acestei …

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos