728 x 90

Cu testerele auto poti vedea daca cei din service isi fac treaba cum trebuie

Cu testerele auto poti vedea daca cei din service isi fac treaba cum trebuie

Cand mi-am cumparat prima data masina cea mai mare frica a mea a fost cea legata de service si de preturile mari practicate acolo, de diagnoza facuta si poate de reparatiile care nu erau necesare, eu nu ma pricep, deci se putea spune orice. Cu timpul m-am obisnuit, dar am continuat sa imi doresc o

Cand mi-am cumparat prima data masina cea mai mare frica a mea a fost cea legata de service si de preturile mari practicate acolo, de diagnoza facuta si poate de reparatiile care nu erau necesare, eu nu ma pricep, deci se putea spune orice.

Cu timpul m-am obisnuit, dar am continuat sa imi doresc o solutie prin care sa pot avea control asupra diagnozei profesioniste facute, chiar sa o fac eu daca se putea. Un prieten mi-a aratat o solutie ingenioasa pentru diagnoza auto profesionala la purtator care chiar functiona.

E vorba de un tester auto, in speta OBDeleven. OBDeleven este un tester auto performant dezvoltat pentru a simplifica foarte mult orice diagnoza, se conecteaza rapid la masina prin bluetooth si din acel moment poti face foarte multe lucruri si poti verifica ce are masina dintr-o privire.

Cu testerul auto poti sa diagnostichezi problemele masinii oricand, oriunde de te afli, exact ce cautam eu, pot…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos