728 x 90

Ceasuri de mana Seiko sau Citizen? Care model se potriveste stilului tau?

Ceasuri de mana Seiko sau Citizen? Care model se potriveste stilului tau?

Unele dintre cele mai cunoscute marci japoneze de ceasuri de mana sunt Seiko si Citizen. Aceste branduri sunt foarte apreciate in intreaga lume, iar oamenii investesc in ceasuri Seiko din oferta magazinului online Japora pentru a-si completa tinutele vestimentare. Avantaje si dezavantaje ceasuri de mana Citizen vs. Seiko Citizen este o marca foarte cunoscuta in

Unele dintre cele mai cunoscute marci japoneze de ceasuri de mana sunt Seiko si Citizen. Aceste branduri sunt foarte apreciate in intreaga lume, iar oamenii investesc in ceasuri Seiko din oferta magazinului online Japora pentru a-si completa tinutele vestimentare.

Avantaje si dezavantaje ceasuri de mana Citizen vs. Seiko

Citizen este o marca foarte cunoscuta in intreaga lume, inca din anul 1924, cand apare primul ceas de buzunar sub aceasta marca. In acea perioada, ceasul era o piesa de lux, iar marca Citizen inca a ramas o marca producatoare de ceasuri de lux. Tot sub aceasta marca a aparut primul ceas rezistent la socuri si rezistent la apa. Nu in ultimul rand, marca Citizen a lansat primele ceasuri Eco Drive, oferind cumparatorilor ceasuri cu energie nelimitata, pentru a nu mai depinde de baterie.

Seiko, pe de alta parte, isi multumeste clientii inca din anul 1881, cand a inceput sa produca ceasuri rafinate, lansand primul ceas cu cuart din lume in anul 1969. Patru ani mai tarziu, apare si ceasul cu cuart LCD cu afisaj de sase cifre sub marca Seiko si inovatia nu s-a oprit aici. Marca Seiko lanseaza primul ceas multifunctional si primul ceas cu functii de inregistrare audio si cu functii de calculator. In anul 2012, aceeasi companie a lansat ceasul cu GPS, primul model solar din lume in acest sens.

Sfaturi de la specialisti inainte de a cumpara un ceas Seiko

Inainte de a investi intr-un ceas de mana, specialistii ii sfatuiesc pe potentialii cumparatori sa fie atenti la detalii. Mecanismul este cea mai importanta parte a ceasului si de acesta depinde precizia si functionarea acestui accesoriu. Ceasurile mecanice manuale nu necesita baterie, au o miscare a secundarului foarte fluenta si sunt piese de colectie, care necesita intoarcere periodica, o data la cateva zile.

Ceasurile cu mecanism automat sunt construite intocmai precum cele manuale, insa nu trebuie intoarse in mod constant. Acestea nu au nevoie de baterii, secundarul se misca fluent si sunt ceasuri pretioase, sensibile si foarte usor de asortat la orice tinuta.

Nu in ultimul rand, ceasurile cuart sunt cele care functioneaza cu ajutorul unor mici baterii, sunt foarte precise, rezistente, nu sunt dificil de intretinut si de manipulat, au un pret accesibil si au o durata de viata destul de ridicata.

Atunci cand aleg un ceas de mana, cumparatorii trebuie sa tina cont si de functiile acestuia, spre exemplu functia de alarma, fazele lunii, cronometru, data multifunctionala, afisarea zilei din luna si din saptamana, precum si alte functii impresionante. In plus, stilul ceasului trebuie sa fie foarte bine ales, in functie de stilul vestimentar al purtatorului. Un ceas care se potriveste la un costum trebuie sa fie subtire, sa aiba curea din piele, un cadran simplu si sa nu ocupe mult spatiu sub manseta camasii.

Ceasurile de mana Seiko reprezinta cea mai buna alegere atat pentru femeile si barbatii care adopta un stil elegant sau clasic, cat si pentru persoanele care adopta un stil sport sau fashion.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos