728 x 90

Tu ți-ai comandat balerini din piele anul acesta?

Tu ți-ai comandat balerini din piele anul acesta?

La fel ca și sandalele fără toc, o pereche de balerini din piele reprezintă cea mai comodă încălțăminte casual de purtat pe vreme bună. De ce balerini din piele naturală, nu din piele ecologică? Dovezile arheologice și antropologice de dată recentă arată că oamenii au purtat în mod obișnuit diverse forme de încălțăminte din materiale

La fel ca și sandalele fără toc, o pereche de balerini din piele reprezintă cea mai comodă încălțăminte casual de purtat pe vreme bună.

De ce balerini din piele naturală, nu din piele ecologică?

Dovezile arheologice și antropologice de dată recentă arată că oamenii au purtat în mod obișnuit diverse forme de încălțăminte din materiale naturale, chiar începând de acum 40 – 50 de mii de ani. Acest lucru se bazează în mare măsură pe tipurile de oase umane de la picioarele scheletelor ce au ajuns conservate până la noi și care provin din acea perioadă îndepărtată a umanității. E firesc să fie așa: la fel cum își confecționau veșminte din piei și blănuri de animale, la fel au procedat strămoșii noștri și în ceea ce privește protecția picioarelor, mai ales că trebuiau ca să parcurgă distanțe lungi în căutarea hranei de zi cu zi.

Pielea este un material natural ce prezintă vâsco-elasticitate, o proprietate ce o face pretabilă la a se extinde ca un elastic, după care poate reveni relativ ușor la forma inițială.

Deși multă lume nu se gândește la asta, pe parcursul unei zile, mai ales a uneia toride de vară în care avem de mers pe jos o distanță mai mare, picioarele tind să se umfle.

S-au făcut diverse studii internaționale în acest sens (și nu ne referim doar la cercetătorii britanici!), în urma cărora s-a concluzionat fără umbră de tăgadă că picioarele, de la tălpi până la glezne, tind să își mărească volumul cu până la 1% de dimineața până seara. Acest fapt obiectiv face ca în situația în care avem o încălțăminte fixă sau chiar strâmtă, să înregistrăm dureri în cursul zilei, iar seara să fim total terminați (femei și bărbați deopotrivă) din pricină că am avut în picioare o pereche de pantofi greșit aleasă ca mărime sau material din care a fost confecționată.

Încălțăminte din piele naturală pentru femei, cea mai bună alegere!

Femeile au avantajul că pot să își aleagă în timpul verii dintre mai multe tipuri de încălțăminte de oraș, iar balerinii din piele sunt pe un loc fruntaș. Ei au avantajul că pot să aibă fix mărimea potrivită (nu cu un număr mai mare) și chiar dacă picioarele se umflă în timpul purtării, pielea naturală din care sunt realizați se extinde corespunzător și durerea nu mai apare, nici jena la mers. Plus că nu au tocuri înalte.

Deși în aparență reprezintă un tip de încălțăminte simplă, balerinii pot să fie personalizați după dorință, dacă sunt comandați la o firmă de profil.

PantofiPlus.ro este un site foarte bun de unde clientele își pot alege modelul de balerini dorit, ba chiar mai mult decât atât, datorită unor aplicații informatice speciale, chiar pot să fie co-creatoare ale modelelor achiziționate, deoarece își pot alege mărimea, precum și tipul de piele naturală, gama de culori agreată (pot fi într-o culoare, bicolori sau multicolori), eventualele imprimeuri, să decidă dacă vor să aibă totuși un pic de toc sau nu, ba chiar și forma vârfului (rotund, ascuțit).

Haina îl face pe om, dar și pantofii!

Pantofii reprezintă o parte esențială a outfit-ului nostru general, iar oamenii cu care interacționăm în cursul zilei îi observă cu siguranță, chiar dacă nu lasă întotdeauna ca să se vadă acest lucru. Se spune adesea că pantofii spun multe despre personalitatea persoanei ce îi poartă, de aceea, o pereche de balerini deosebiți, la care ai contribuit tu însăți cu ideile tale creative, nu pot să fie purtați decât cu plăcere.

Având în vedere că la Pantofi Plus se execută încălțăminte de cea mai bună calitate, balerinii din piele naturală o vor bucura pe posesoare chiar și mai mulți ani de-a rândul, dacă sunt corect întreținuți.

Acum este o bună perioadă a anului în care puteți intra pe site-ul pantofiplus.ro și a vă comanda de acolo una sau chiar mai multe perechi de balerini de calitate superioară, fabricați în România, de către meșteri pricepuți.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos