728 x 90

Tipuri de microfoane spion

Tipuri de microfoane spion

Din pacate, oamenii incep sa isi piarda increderea unii in altii. Partenerii de cuplu se inseala, fratii incearca sa se pacaleasca, copiii intra in grupuri dubioase, care ii ingrijoreaza pe parinti, bonele celor mici sau ingrijitorii batranilor ii supun unor tratamente inadecvate, angajatii fura de la patroni. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care

Din pacate, oamenii incep sa isi piarda increderea unii in altii. Partenerii de cuplu se inseala, fratii incearca sa se pacaleasca, copiii intra in grupuri dubioase, care ii ingrijoreaza pe parinti, bonele celor mici sau ingrijitorii batranilor ii supun unor tratamente inadecvate, angajatii fura de la patroni. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care oamenii aleg sa foloseasca dispozitive de urmarire complet legale, greu de observat, dar imposibil de trecut cu vederea, datorita avantajelor pe care le ofera.

Online, clientii pot gasi o gama variata de microfoane spion care sa faca lumina in anumite cazuri si sa le readuca linistea in casa si in afacere.

Cum poti urmari legal angajatii, partenerii, copiii?

Pana nu demult, oamenii nu puteau decat sa isi banuiasca partenerii de infidelitate, sa isi banuiasca angajatii de furt sau de activitati dubioase si sa nu isi poata da seama de ce copiii lor se schimba de la o zi la alta in ceea ce priveste atitudinea si comportamentul pe care le au. In societate moderna actuala, in care avansul tehnologiei este din ce in ce mai rapid, oamenii pot sa isi confirme sau sa isi infirme banuielile prin folosirea unor dispozitive mici, dar foarte eficiente: microfoanele spion.

Chiar detectivii particulari confirma faptul ca aceasta metoda de urmarire este cat se poate de eficienta si de legala. Au trecut zilele in care oamenii apelau la detectivi pentru a spiona persoanele vizate, iar acestia, oricum, nu puteau patrunde in interiorul locuintelor. Acum proprietarii locuintelor sau administratorii afacerilor pot amplasa microfoane spion oriunde, fara ca nimeni sa isi dea seama, si pot primi in timp real informatiile de care au nevoie pentru a lua o hotarare bazata de realitate.

De ce apeleaza oamenii la microfoane spion?

In primul rand, microfoanele spion sunt usor de amplasat, fara ca nimeni sa realizeze macar ca este urmarit. Microfoanele spion pot avea forma unei cani, a unui prelungitor, a unui cablu de alimentare USB, a unui bec – practic pot fi integrate oriunde. In al doilea rand, microfoanele spion sunt foarte eficiente, iar utilizatorii vor sti imediat ce decizii sa ia referitor la urmatorul pas pe care urmeaza sa il faca.

Spre exemplu, sunt oameni care nu au incredere in bona angajata pentru copil sau in persoana care ingrijeste un parinte sau un bunic bolnav. Sunt si persoane care nu au incredere in sot sau in sotie, in fiica adolescenta sau in fiul care si-a schimbat recent comportamentul si doresc sa stie daca intra persoane straine in casa in lipsa lor. Microfoanele spion amplasate cu grija pot elucida anumite mistere, pot face lumina in anumite cazuri si le pot da utilizatorilor puterea de a lua decizii importante, bazate pe realitate.

Microfoanele spion asigura material probator de calitate in instanta judecatoreasca, deoarece sunt dispozitive perfect legale. In momentul de fata, legislatia din Romania nu are un set de reguli in ceea ce priveste monitorizarea de catre angajator a angajatilor la locul de munca, iar in familie, proprietarul locuintei este liber sa monteze dispozitive de supraveghere, fara a cere acordul nimanui si fara a se teme de consecinte legale.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos