728 x 90

Ce este liposuctia si cand este absolut necesar de realizat?

Ce este liposuctia si cand este absolut necesar de realizat?

Din ce in ce mai multi oameni sunt nemultumiti de aspectul lor fizic si de felul in care grasimea se depoziteaza pe diferite zone ale corpului. Sunt situatii in care multe persoane se jeneaza sa mai poarte anumite haine sau sa mai iasa la anumite evenimente doar pentru ca nu au conditia fizica necesara. Din

Din ce in ce mai multi oameni sunt nemultumiti de aspectul lor fizic si de felul in care grasimea se depoziteaza pe diferite zone ale corpului. Sunt situatii in care multe persoane se jeneaza sa mai poarte anumite haine sau sa mai iasa la anumite evenimente doar pentru ca nu au conditia fizica necesara.

Din fericire, in ziua de azi, lucrurile sunt mult mai simple si oamenii nu trebuie sa se mai infometeze sau sa mearga la sala de cateva ori pe saptamana, ci este suficient sa paseasca intr-o clinica unde pot opta pentru procedura de liposuctie si pot iesi de acolo cu un trup mult mai zvelt si mai frumos sculptat.

Ce presupune procedura de liposuctie

Liposuctia este o interventie chirurgicala prin care medicul specialist doctor Panturu poate sa redea un contur placut al oricarei parti a corpului persoanei care i se adreseaza. Liposuctia poate fi facuta la solduri, pe burta, pe coapse, pe fese, pe spate, pe brate sau la fata, eliminand, astfel, tesutul adipos.

Organismul se reface rapid dupa o astfel de interventie si poate fi de mare ajutor atat femeilor, cat si barbatilor care nu sunt multumite si multumiti de felul in care arata si nu pot scapa de grasimea in exces nici cu ajutorul curelor de slabire drastice si nici prin intermediul sportului practicat in mod constant si sustinut.

Liposuctia este o metoda de slabire rapida, o procedura chirurgicala foarte putin invaziva, o alternativa la dietele foarte drastice si la miscarea care epuizeaza atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Aceasta procedura este realizata strict in zonele unde exista depozitele de grasime care nu dispar prin alte metode si care strica armonia estetica a corpului. Cu cat depozitele de grasime sunt mai mari si mai proeminente, cu atat sunt mai neplacute si raman vizibile.

Cand se impune realizarea liposuctiei

Liposuctia nu este o simpla alternativa la curele de slabit, nu este o procedura care poate fi repetata la nesfarsit, iar pacientii nu trebuie sa traiasca cu impresia ca se pot ingrasa oricat, pentru ca, oricum, liposuctia ii va ajuta sa scape rapid de kilogramele acumulate. Adevarul este ca liposuctia este o procedura destul de usor de suportat de corp, insa sunt necesare anumite conditii pentru ca medicul sa ia decizia de a o aplica pacientului.

In primul rand, pacientul trebuie sa beneficieze de o buna elasticitate a pielii, sa aiba o greutate stabila, sa nu aiba celulita in zona in care se va interveni si sa nu considere ca liposuctia este o metoda simpla de slabire, ci doar de eliminare a tesutului adipos.

In cabinetul doctorului Panturu se practica atat liposuctia tumescenta, laser, cat si liposuctia cu ultrasunete, de tip VaserLipo, PowerLipo, Safe Lipo sau alte tipuri de proceduri. Cu o durata de numai cateva zeci de minute, aceasta procedura elimina rapid grasimea, iar inciziile nu vor fi observate in timp. Cu o recuperare rapida si posibilitatea intoarcerii la job dupa numai cateva zile, liposuctia este o procedura ideala pentru persoanele care se confrunta cu grasimea depusa pe diferite zone ale corpului.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos